Mrkonjić: Ostajem u Vladi, ako drugovi tako kažu!

- Videćemo šta će drugovi da kažu. Ako moji drugovi ocene da ne mogu bez mene, ja uvek stojim na raspolaganju i državi i narodu i graditeljima - kaže ministar saobraćaja Srbije

  • 8

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić kaže da ne zna da li će ostati na toj funkciji i da će o tome odlučiti Socijalistička partija Srbija, čiji je funkcioner.

- Videćemo šta će drugovi da kažu. Ako moji drugovi ocene da ne mogu bez mene, ja uvek stojim na raspolaganju i državi i narodu i graditeljima. To je moj život - rekao je Mrkonjić novinarima prilikom obilaska radova na beogradskoj obilazici kod Batajnice.

On je kazao i da je ostavku na mesto ministra saobraćaja ponudio svojoj partiji, a ne narodu.

Komentarišući to što se u medijima ne pominju kandidati za novog ministra sobraćaja, Mrkonjić je rekao da bi inženjeri-graditelji na saobraćajnicama "sutra mogli da budu ministri", i da bi odmah kandidovao nekog od njih, kad bi prihatio da bude ministar.

- Po mom mišljenju ne dolazi u obzir da taj posao radi neko ko to ne zna. Ja sam uvek bio čovek koji je stavljao stručnost u prvi plan - istakao je Mrkonjić.

Kazao je da je dobro što je Vlada Srbije shvatila da saobraćaj treba da ostane poseban resor, kao i to što je taj resor u novoj raspodeli unutar vladajuće koalicije zbog rekonstrukcije Vlade, ostao SPS-u.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko bitan

    22. avgust 2013 | 14:05

    Obaj nema ni obraza ni pameti!

  • Fors

    22. avgust 2013 | 13:46

    Nisam ja drug dospodine...nisam ni ja gospodin-druze...bum)))))

  • milisav

    22. avgust 2013 | 13:34

    Mrko idi begaj bre ne izmisljaj toplu vodu jer je dobra i hladna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA