Dačić: Narednih dana s Tasovcem o kulturi!

- Narednih dana sastaću se sa Tasovcem i tada ćemo konačno znati da li će preuzeti mesto ministra kulture - kaže premijer Srbije i lider SPS-a

  • 0

Premijer Srbije i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić potvrdio je danas pisanje Telegrafa da se sastao sa Ivanom Tasovcem i da mu je ponudio da preuzme ministarstvo kulture.

Dačić je dodao da će narednih dana razgovarati s direktorom Beogradske filharmonije Ivanom Tasovcem o preuzimanju mesta ministra kulture.

- Narednih dana sastaću se sa Tasovcem i tada ćemo konačno znati da li će preuzeti mesto ministra kulture - rekao je on.

- Socijalistička partija Srbije nije u nedelju odlučila koga će predložiti za kandidate za ministre u rekonsturisanoj vladi -rekao je predsednik te stranke i premijer Ivica Dačića.

Dačić je posle sednice Predsedništva SPS-a u Beogradu rekao da socijalisti nisu "definisali ta imena, taj posao će biti završen u sredu ili četvrtak".

On je kazao da će novi članovi vlade položiti zakletvu Skupštini Srbije najranije u četvrtak ili petak, zato što moraju da prodju 24 časa između načelne rasprave i glasanja o izmenama Zakona o ministarstvima.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA