PRIBOJ: Odbornici DSS-a zbog Vučića prešli u SNS!

- Pet od ukupno sedam odbornika DSS-a prešlo je u redove SNS-a, a najverovatnije će to učiniti i preostala dva - kaže Dragomir Minić

  • 3

Predsednik opštinskog odbora Demokratske stranke Srbije u Priboju Dragomir Minić potvrdio je Tanjugu da je pet, od ukupno sedam, odbornika te partije prešlo u Srpsku naprednu stranku. Prema njegovim rečima, najverovatnije će to učiniti i preostala dva odbornika.

- Ovaj korak je napravljen zbog ogromnog nezadovoljstva koje odavno tinja zbog nebrige i nezainteresovanosti centrale DSS prema unutrašnjosti - naveo je Minić.

Minić dodaje da smatra da promene koje je počeo da sprovodi vicepremijer Aleksandar Vučić treba preslikati i na lokalni nivo, odnosno na opštinu Priboj.

- Čak i poslanike Demokratske stranke Srbije u Skupštini ne interesuju problemi sa kojima se suočavaju u opštinama i gradovima - istakao je Minić, navodeći da su oni "ekipa koja gleda samo sopstvene interese".

Prema rečima potpredsednika OO SNS i potpredsednika opštine Priboj Krste Janjuševića, svi oni koji prihvataju program koji je do sada profilisala SNS u Vladi Srbije dobrodošli su u njene redove. Janušević je istakao da su to su pre svega ekonomski oporavak zemlje i borba protiv kriminala i korupcije koju sprovodi predsednik Aleksandar Vučić.

Pribojski opštinski parlament ima ukupno 41 odbornika. Do sada su vlast činila 24 iz redova SNS, SPS, NS i DS, a u opoziciji su bili LDP, SDP, Grupa građana "Najbolje za Priboj" i DSS.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Dare

    28. avgust 2013 | 16:47

    Teska hipokrizija... Je l zbog Vučića ili trenutnog rejtinga SNS-a? Ne treba ih primiti, to su prevrtljivci...

  • Drago

    29. avgust 2013 | 03:09

    Hvala Bogu dragom pa vise ne zivim u Priboju. Nazalost mali grad a pun ovakvih Preletaca od JUL-a SPS-a itd. pa do sada SNS-a. Nadam se da ce doci nekada bolje vreme za Priboj. Grad u kome ljudi sa fakultetima nemaju posla, a olos zaposlen i to u opstini(naravno cast izuzetcima). Nadam se da ce neko ocistiti "politicare" ove vrste.

  • Boki

    29. avgust 2013 | 01:09

    Pa zbog vlasti naravno. Sigurno im se Vucic nije zalepio za srce...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA