LJAJIĆ: Vlada ima hrabrosti da sprovede reforme

Upitan da li je rekonkstukcija poremetila odnose u vladajućoj koaliciji, ministar trgovine i telekomunikacija kaže da o strateškim prioritetima Vlade nema razlika

  • 1

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je jutros da Vlada ima hrabrosti i mogućnosti da reforme dovede do kraja i da tu nema razlike među članicama vladajuće koalicije.

Ljajić je gostujući na RTS istakao da Srbija nema vremena za odlaganje i da u vladajućoj koaliciji postoji konsenzus da se reforme moraju sprovesti i dovesti do kraja.

Govoreći o prioritetima rekonstruisane Vlade on je ukazao da su to oni prioriteti koje je juče izneo premijer Ivica Dačić, a među kojima su privreda, zaposlenost, standard...

- Ubrzo će se zaboraviti koliko je trajala rekonstrukcija ukoliko krenemo sa rešavanjem poblema - ocenio je Ljajić, podsećajući da se o reformama priča 12, 13 godina i da se svaka Vlada time bavila.

- Svake reforme donose negativne poene i ne mogu da daju odmah rezulate, ali nas odlaganje puno više košta i sve plaćamo sa kamatom - upozorio je Ljajić.

Upitan da li je rekonkstukcija poremetila odnose u vladajućoj koaliciji Ljajić kaže da o strateškim prioritetima Vlade nema razlika.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    31. avgust 2013 | 15:39

    Sad su se opsetili da treba da daju rezultate...moraju izgraditi jos narodnih kuhinja da bi ljudi preziveli da glasaju za njih...Kuku lele!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA