• 9

Stefanović: Đilas više voli dvor od Beograda!

- Znam da Đilas mnogo više voli dvor od Beograđana, ali ja više volim Beograđane - kaže potpredsednik Srpske napredne stranke i predsednik Skupštine Srbije

  • 9

Predsednik beogradskog odbora SNS-a Nebojša Stefanović rekao je da lider DS-a Dragan Đilas nikada nije odvajao političku funkciju od pozicije gradonačelnika, što je jedan od razloga zašto je bio "veoma loš gradonačelnik".
- Postoji jedna stvar koju Đilas ne razume - ja sam ovde kao predsednik gradskog odbora SNS i partijski funkcioneri nemaju šta da rade u institucijama grada ili Republike, pa konferenciju za štampu držimo sa Beograđanima kao što smo uvek i radili - rekao je Stefanović.

On je podvukao da ne drži konferenciju kao funkcioner Skupštine grada niti bilo kog drugog gradskog organa, da bi za nju koristio zgradu Starog dvora.
- Znam da Đilas mnogo više voli dvor od Beograđana, ali ja više volim Beograđane - rekao je Stefanović.
FOTO TANJUG / FILIP KRAINČANIĆ

FOTO TANJUG / FILIP KRAINČANIĆ


Prema njegovim rečima, potpuno je irelevantna lokacija na kojoj se održava konferencija i značajno je ono što se na njoj govori.
- A naša poruka da Beograd zaslužuje bolje je mnogo važnija od lokacije gde se konferenciija održava. Žao mi je što to Đilas pokušava da politizuje i znam da mu je prirastao za srce dvor, jer čovek i kad je razrešen ne može da se odvoji od njega - smatra Stefanović.
On je rekao i da funkciju predsednika republičkog parlamenta ne meša sa pozicijom u stranci i da, tokom današnje konferencije, nijednog trenutka nije koristio državnu funkciju, već da se, naprotiv, jasno deklarisao da govori ispred stranke.
- I Đilas je predsednik DS i niko ga nije pitao za vreme mandata gradonačelnika kako meša funkciju gradonačelnika i predsednika DS - rekao je Stefanović i podvukao da njegova funkcija predsednika parlamenta "apsolutno neće trpeti" zbog njegove stranačke funkcije.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    Otkud ovom zutokljuncu pravo da pomene đilasa, a kamo li da lupeta sta đilas voli?

  • Dvor

    a sta ti vise volis?

  • Draža Mihajlović

    Mislio sam dobili smo ozbiljnog predsjednika parlamenta. Ovaj je isti ko i ovi što su bili. Fuj.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima