NS: Počela akademija povodom pet godina SNS

U velikoj sali novosadskog Srpskog narodnog pozorišta svečanom akademijom počelo je obeležavanje pet godina postojanja Srpske napredne stranke

  • 7

Svečanom akademijom "Prvih pet godina za naprednu Srbiju", u Novom Sadu u velikoj sali Srpskog narodnog pozorišta večeras je počelo obeležavanje pet godina postojanja Srpske napredne stranke.

Svečanosti prisustvuje predsednik SNS Aleksandar Vučić, predsednik Gradskog odbora naprednjaka u Novom Sadu Miloš Vučević, funkcioneri opštinskog i okružnog odbora, članovi predsedništva stranke Igor Mirović i Maja Gojković, kao i predstavnici političkih partija koje u Novom Sadu sa tom strankom čine vladajuću većinu.

Prisutnima se prvi obratio gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji je istakao da ambijent u sali Srpskog narodnog pozorišta predstavlja sliku snage SNS.

On je kazao da je mnogo godina unazad građani Srbije nisu imali mogućnost da nađu alternativu i da su preko noći postali gubitnici tranzicije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deki smederevo dss

    18. oktobar 2013 | 21:50

    SNS je najveca zabluda i bruka ...gmo ,Kosovo ,,,beda ,...

  • Wormer

    18. oktobar 2013 | 21:57

    Hoce li ova akademija imati adekvatnog akademca tomu diplomu(pismen sam ali su slova namerno malim slovom, za malog coveka mala slova)

  • deki smederevo dss

    18. oktobar 2013 | 21:49

    SNS je najveca zabluda ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA