Pantić: Cilj napada na mene bila likvidacija!

- Inspiratori napada na mene su stranke koje dva meseca zagovaraju bojkot lokalnih izbora na Kosovu - poručuje kandidat liste Srpska za gradonačelnika Kosovske Mitrovice

  • 3

Kandidat liste Srpska za gradonačelnika Kosovske Mitrovice Krstimir Pantić rekao je danas u Beogradu da je cilj napada na njega bila njegova likvidacija, ali i naveo da želi da veruje da će to biti poslednji politički motivisan napad na Srbe u Mitrovici.

Pantić je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da su inspiratori tog napada stranke koje dva meseca zagovaraju bojkot lokalnih izbora na Kosovu.

On je uputio poziv Srbima da, uprkos torturi i pretnjama, sutra pokažu privrženost državi Srbiji i Vladi Srbije i obezbede stvaranje Zajedince srpskih opština kao garanta opstanka Srba na tom prostoru i jake veze sa Srbijom.

Prema njegovim rečima, ovo nije prvi put da se upućuju pretnje njemu i njegovoj porodici.

Pantića su sinoć u Kosovskoj Mitrovici, ispred zgrade u kojoj živi, napala dvojica maskiranih napadača. Lekarska pomoć ukazana mu je u mitrovičkoj bolnici, gde mu je sanirana povreda na bradi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milovanović

    2. novembar 2013 | 15:19

    Ajde molim te da su hteli da te ubiju ne bi sad stajao u Beogradu!!!Šta uopšte radiš u Beogradu???Zar ne bi trebao sad da budeš kod tvog naroda???Joj muka mi je naših političara!!!Svaku situaciju iskorišćavaju u svoju korist,ništa me ne bi čudilo da je ovo sve inscenirano!!!

  • MMilan

    2. novembar 2013 | 15:06

    Osudjujem napad,ali odakle se bre ovaj pojavio kao neki bitan faktor odjednom,gde je bio do sada

  • Romhappy

    2. novembar 2013 | 16:03

    ISCENIRANO NEGO STA, NE GUBITE ENERGIJU KOSOVO JE SIPTARSKO, JER IH CEO SVET PRIZNAO KAO NEZAVISNU DRZAVU, A I MI CEMO USKORO DA IH PRIZNAMO, SAMO STO TO POLITICARI GURAJU POD TEPIH. ZABORAVITE KOSOVO, GLAVU GORE I NEBRANITE VISE NAROD NEGO IH NAHRANITE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA