SNS ogročena reakacijom Samardžića na napad na Pantića

- To što je izgovorio Samardžić najviše govori o njemu, o stranci kojoj pripada i o onima koji su izvršili huliganski napad na Pantića - kažu naprednjaci

  • 6

Srpska napredna stranka ogorčena je reakcijom potpredsednika Demokratske stranke Srbije Slobodana Samardžića i DSS-a povodom brutalnog napada na kandidata liste "Srpska" za gradonačelnika Kosovske Mitrovice Krstimira Pantića.

- To što je izgovorio Samardžić najviše govori o njemu, o stranci kojoj pripada i o onima koji su izvršili huliganski napad na Pantića - naveli su naprednjaci u saopštenju.

DSS je prethodno osudila napad na Pantića, koji se dogodio sinoć, ali i njegov napad na aktiviste DSS koji se dogodio u sredu uveče.

Potpredsednik DSS Samardžić izjavio je ranije danas novinarima da je Pantić nasrnuo na aktiviste DSS u Kosovskoj Mitrovici, a da niko nije objavio tu informaciju.

Pantić je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da su inspiratori tog napada stranke koje dva meseca zagovaraju bojkot lokalnih izbora na Kosovu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BeliPatuljak

    2. novembar 2013 | 16:10

    Ajde da podsetimo snsOVCE, kako je komentarisao aktuelni predsednik ubistvo Zorana Djindjica.

  • Pavle

    2. novembar 2013 | 15:45

    Slobodan Samardzic je profesor Beogradskog univerziteta... To mnogo vise govori o njemu i nasem drustvu od ove njegove izjave...

  • Draža Mihajlovič

    2. novembar 2013 | 16:44

    Slobodan Samarđžić lupa takve gluposti da mu nevredi da je sto puta profesor. Osim toga je član stranke koja je van sveta i ponekad se pitam da li su oni uopšte normalni. Kao da su išli na neke mračne seanse i onda taj mrak pokušavaju da nametnu svima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA