Mihajlović: Nemam sukob sa Bajatovićem!

- Verujem da ćemo rešiti te probleme jer je jedan od najvažnijih zadataka da se reformišu javna preduzeća - ne samo Srbijagas, već i Elektroprivreda Srbije - kaže ministarka energetike Srbije

  • 5

Ministarka energetike Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da ne postoji sukob između nje i direktora Srbijagasa Dušana Bajatovića.

Mihajlović je na konferenciji za novinare kazala da je Bajatović samo jedan od direktora javnih preduzeća koja su u vlasništvu države Srbije, i da ne treba govoriti o skuobima, već samo o tome kako unaprediti Srbijagas.

- Prioritet razvoja i rada Ministarstva energetike u gasnoj politici jeste restrukturiranje Srbijagasa - rekla je ona.

Ministarka je dodala da će, kada bude završeno restrukturiranje, "vrlo rado razmeniti sve želje, čestitke i šta god to bilo s Bajatovićem".

Mihajlovićeva je istakla da su unapređenje i reformisanje Srbijagasa neophodni jer je previše novca prošlo kroz to preduzeće, a nema pravog rezultata.

Po njenim rečima, Srbija nema stabilno snabdevanje gasom, zbog čega je bitno graditi gasovode.

- Nadam se da će izgradnja gasovoda Južni tok početi do kraja ove godine. Srbiji će to dati stabilnost tako što će dobijati gas iz još jednog pravca - kazala je ministarka.

- Verujem da ćemo rešiti te probleme jer je jedan od najvažnijih zadataka da se reformišu javna preduzeća - ne samo Srbijagas, već i Elektroprivreda Srbije - rekla je ona.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    7. novembar 2013 | 18:54

    Ništa lično, svaki neodgovaran domaćin treba da snosi krivicu.

  • Komsija

    7. novembar 2013 | 16:52

    Uhhh. Kako se meni svidja Zorana...

  • lulu

    7. novembar 2013 | 12:32

    Mislim da Je ova osoba prilicno glupa a sa Tim IDE I nesposobnost,bahatost,drskost I totalnli neuspeh u svim pravcima.Nista ne razume. Jos uvek ziti u Komunizmu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA