Selaković: Zatečen sam oslobađajućom presudom gnjilanskoj grupi

- Zatečen sam odlukom Apelacionog suda u Beogradu, a za detalje pitajte sudije koje su presudile - kaže ministar pravde Srbije

  • 9

Ministar pravde Srbije Nikola Selaković napisao je na svom Tviter profilu da je zatečen oslobađajućom presudom gnjilanskoj grupi od strane Apelacionog suda.

Ministar Selaković je na pitanje jednog korisnika ove društvene mreže: "Zbog čega su oslobođeni šiptarski koljači iz gnjilanske grupe? Ko je to naredio?", odgovorio:

- Apelacioni sud u Beogradu koji je doneo oslobađajuću presudu. Zatečen sam. Za detalje pitajte sudije koje su presudile.

Podsetimo, Odeljenje za ratne zločine Apelacionog suda u Beogradu ukinulo je pritvor pripadnicima gnjilanske grupe bivše OVK, koji su prvobitno bili osuđeni na 116 godina za teške ratne zločine nad Srbima i nealbancima u regionu Gnjilana leta 1999. godine, potvrđeno je Telegrafu u ovom sudu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dutch

    14. novembar 2013 | 15:12

    E moja braco, a Mladen Obradovic treba da lezi 2 godine zbog nereda na paradi. Znaci vece zlo je voditi mirnu kampanju protiv pedera nego ubiti i silovati preko sto Srba.

  • deki

    14. novembar 2013 | 15:56

    Sudijama da se sudi!!! Na dozivotnu!!!

  • Gradjanka

    14. novembar 2013 | 13:59

    I ja sam zatecena presudom suda (u Kragujevcu) koji je pocinioca vise krivicnih dela (prevara/faslifikovanja dokumenata/izvodjenja laznog svedoka/ostecenja sudskog poverioca....) kaznio na samo 8 meseci i to USLOVNO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA