IVANOVIĆ: Neće se ponoviti nasilje na izborima na KiM!

- U nedelju će biti četiri puta više policajaca, biće međunarodne policije, ono što je najvažnije - snimaće se svako biračko mesto, neće biti dozvoljeno okupljanje u blizini biračkih mesta - rekao je Oliver Ivanović

  • 2

Kandidat za gradonačelnika Kosovske Mitrovice na listi GI SDP Oliver Ivanović uveren je da je "problem nasilja manje više rešen" i da neće doći do nasilja  u nedelju na ponovljenim izborima u severnoj Kosovskoj Mitrovici.

- U nedelju će biti četiri puta više policajaca, biće međunarodne policije, ono što je najvažnije snimaće se svako biračko mesto, neće biti dozvoljeno okupljanje u blizini biračkih mesta, biće značajan potencijal Kfora spreman i interventna jedinica Euleksa, u slučaju da bude problema oni će intervenisati, ipak je svest građana najvažniji branilac od nasilja i svest i potreba građana da imaju svoje predstavnike - rekao je Ivanović.

On je naglasio da je "iznad svega i pre svega stav Vlade RS".

Sutra će doći premijer Dačić, koji će govoriti o izlasku na izbore, dobio sam čvrsta uveravanja, da će njegova poruka biti mnogo odmerenija u odnosu na ove do sada, Vučić je dao jednu odmerenu izjavu, to je dobar znak, oni moraju da isprave nepravdu koju su nam učinili favorizovanjem liste GI Srpka - rekao je Ivanović.

On je dodao da je „bio pozvan na razgovor i da je dao garanciju da će podržati Zajednicu srpskih opština".

- Dao sam garancije i rekao da je Vlada Republike Srbije jedina adresa na koju se obraćamo, sve drugo možemo i ne moramo, ali ovo moramo i hoćemo - rekao je Ivanović.

Ivanović je na radnom sastanku GI SDP Oliver Ivanović ocenio da su na izborima 3. novembra bili "najbolje organizovana ekipa, koja je držala stvari pod kontrolom", i izrazio uverenje da će u nedelju veče slaviti pobedu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Frigo

    15. novembar 2013 | 05:01

    Dace bog ds I ovog puta nije neka srpska ujdurma kao I uvek.videcemo u svakom slucaju ovo js napokon priznavanje DRZAVE KOSKVA.

  • Момчило Ђујић

    14. novembar 2013 | 23:40

    Е хоће !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA