Bajatović: Vanredni izbori preskupi ali i mogući

- Da li će biti ekonomske koristi od prevremenih izbora - neće, jer Srbija će stajati šest meseci ili godinu dana - kaže funkcioner socijalista

  • 1

Potpredsednik SPS Dušan Bajatović kaže da za Srbiju, pre svega u ekonomskom smislu, ne bi bilo dobro da se sledeće godine održe prevremeni izbori.

On ne odbacuje mogućnost da će ih, ipak, biti.

Bajatović je, gostujući na TV "Pink", upitan da li će na proleće biti održani prevremeni parlamentarni izbori, rekao da je to moguće, ali da misli da to ne treba da se dogodi, budući da stranke koje čine sadašnju vladu dobro sarađuju.

- Da li će biti ekonomske koristi od prevremenih izbora - neće, jer Srbija će stajati šest meseci ili godinu dana. Da li je dobro da bude prekomponovana politička scena? To možda može biti korisno, ali je preskupo - rekao je Bajatović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cobi ns

    2. decembar 2013 | 22:55

    Auuuu,stajaće,a sada leprša i ne zna šta će.....pa stanje je takvo,da se ništa osetiti neće,apsolutno!!?Gde ovaj živi,zna li on da se mi 'ugasismo'potpuno?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA