• 11

RADOMIR NIKOLIĆ: Nezamislivo da bilo ko glasa protiv Vučića

- Cvijan je čovek kome niko ne veruje unutar SNS. Vučić je najpopularniji političar u Srbiji, s velikim rezultatima i za državu i za stranku. Naprednjaci su jedinstveno za njega - naglašava predsednik Izvršnog odbora SNS

  • 11

Radomir Nikolić, predsednik Izvršnog odbora SNS, izjavio je da je uveren da nijedan odbor SNS neće podržati kandidaturu Vladimira Cvijana za predsednika stranke, prenose Večernje novosti.
- Još smatram da ga je trebalo izbaciti, jer je javno vodio negativnu kampanju protiv SNS i kaljao ugled našeg lidera. Formalno je to i sada moguće, ali bi bilo kontraproduktivno. Mislim da taj potez u ovom trenutku ne dolazi u obzir, jer bi ispalo da se VučićNikolić: Nezamislivo da bilo ko glasa protiv Vučića i vrh SNS ponašaju diktatorski i da se neko uplašio Cvijana kao protivkandidata, što bi bila besmislica - smatra Nikolić.

On naglašava da Cvijana moraju da podrže odbori u kandidaturi, da ne može to da uradi samoinicijativno.

- To mora da učini najmanje 15 odbora. A ja sam siguran da ga nijedan odbor neće podržati. Cvijan je čovek kome niko ne veruje unutar SNS. Vučić je najpopularniji političar u Srbiji, s velikim rezultatima i za državu i za stranku. Naprednjaci su jedinstveno za njega - naglašava Nikolić
On smatra da je izmišljotina političkih protivnika te stranke, podela SNS-a na "Tomine i vučićeve ljude", potpuna  besmislica.
- Nikolić je predsednik države i nema uticaj na stvari unutar SNS. Sa njim se konsultujemo o važnim državnim pitanjima i on ima savetodavni značaj. Vučić i Nikolić su u neprekidnoj komunikaciji. Na to ih upućuje ne samo višegodišnje prijateljstvo, već i priroda funkcija koje obavljaju - rekao je Nikolić.
(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Правдa

    Taj Cvijan je jedini koji je imao muda da Tadicu u sred najvece moci kaze istinu u lice!Zato ga je i oterao.Tip jeste malo prek,ali je posten do gluposti i vrhunski pravnik.Takvi ne valjaju.Nisu dupeuvlakaci ko ovaj sto daje saopstenje.

  • Radojko

    Ma kakav Cvijan!!!

  • Hajduk

    Al ste ofarbani

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima