RADOMIR NIKOLIĆ: Nezamislivo da bilo ko glasa protiv Vučića

- Cvijan je čovek kome niko ne veruje unutar SNS. Vučić je najpopularniji političar u Srbiji, s velikim rezultatima i za državu i za stranku. Naprednjaci su jedinstveno za njega - naglašava predsednik Izvršnog odbora SNS

  • 11

Radomir Nikolić, predsednik Izvršnog odbora SNS, izjavio je da je uveren da nijedan odbor SNS neće podržati kandidaturu Vladimira Cvijana za predsednika stranke, prenose Večernje novosti.

- Još smatram da ga je trebalo izbaciti, jer je javno vodio negativnu kampanju protiv SNS i kaljao ugled našeg lidera. Formalno je to i sada moguće, ali bi bilo kontraproduktivno. Mislim da taj potez u ovom trenutku ne dolazi u obzir, jer bi ispalo da se VučićNikolić: Nezamislivo da bilo ko glasa protiv Vučića i vrh SNS ponašaju diktatorski i da se neko uplašio Cvijana kao protivkandidata, što bi bila besmislica - smatra Nikolić.

On naglašava da Cvijana moraju da podrže odbori u kandidaturi, da ne može to da uradi samoinicijativno.

- To mora da učini najmanje 15 odbora. A ja sam siguran da ga nijedan odbor neće podržati. Cvijan je čovek kome niko ne veruje unutar SNS. Vučić je najpopularniji političar u Srbiji, s velikim rezultatima i za državu i za stranku. Naprednjaci su jedinstveno za njega - naglašava Nikolić

On smatra da je izmišljotina političkih protivnika te stranke, podela SNS-a na "Tomine i vučićeve ljude", potpuna  besmislica.

- Nikolić je predsednik države i nema uticaj na stvari unutar SNS. Sa njim se konsultujemo o važnim državnim pitanjima i on ima savetodavni značaj. Vučić i Nikolić su u neprekidnoj komunikaciji. Na to ih upućuje ne samo višegodišnje prijateljstvo, već i priroda funkcija koje obavljaju - rekao je Nikolić.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA