Vučić položajnik Prolom Banje (FOTO)

- Veliko zadovoljstvo nam je što je Vučić bio naš polaznik. Nadamo se da će nam godina biti berićetna, sa još većim brojem gostiju, pogotovu inostranih - kaže direktor Prolom banje Zlatko Veljović

  • 2

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić bio je položajnik hotela “Radan” u Prolom Banji. Proveo je Badnje veče u Prolom Banji u najužem krugu prijatelja u društvu sa narodnim poslanikom Radovanom Raičevićem, predsednikom Opštine Kuršumlija Radoljubom Vidićem i direktorom Prolom Banje Zlatkom Veljovićem.

Po srpskom običaju Vučić je prihvatio poziv da bude položajnik i poželeo svu sreću kako zaposlenima tako i gostima hotela.

- Veliko zadovoljstvo nam je što je Vučić bio naš polaznik. Nadamo se da će nam godina biti berićetna, sa još većim brojem gostiju, pogotovu inostranih. Nadamo se da će i Kuršumliji krenuti bolji dani. Prvi potpredsednik je obećao svesrdnu pomoć u pronalaženju investitora i otvaranju novih radnih mesta- kazao je direktor Prolom banje Zlatko Veljović.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vendetta

    7. januar 2014 | 16:34

    Videcemo sta ce Vucic uraditi za Toplicu koja se nalazi kraj Kosmeta! U za zadnjih 20 godina niko od politicara nije nista uradio za ovaj kraj. A poznato je da su mnogi politicari iz ovog kraja! Dacic Djindjic itd...

  • Neca

    7. januar 2014 | 15:15

    Estrada, degutantno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA