Jugović: Mrkonjić je glasnogovornik Đinđićevih ubica!

Potpredsednik SPO nazvao ministra za infrastrukturu "masivnom pojavom mraka", poručivši da će on i njemu slični biti lustrirani

  • 0

Reagujući na ocenu ministra za infrastrukturu Milutina Mrkonjića da je lideru LDP-a Čedomiru Jovanoviću mesto u zatvoru, potpredsednik SPO-a Aleksandar Jugović optužio je Mrkonjića da je glasnogovornik zločinačke bande!

- Nisam ni sanjao devedesetih godina da će Mrkonjić, jedna masivna pojava mraka, sada biti ministar i da će s te funkcije biti glasnogovornik zločinačke bande koja je ubila Zorana Đinđića, Slavka Ćuruviju i Ivana Stambolića i koja je nekoliko puta pokušala da ubije Vuka Draškovića! - kazao je Jugović.

Ukoliko SPO i "Preokret" budu dobili dovoljnu podršku građana da kreiraju buduću politiku, "više nikada nijedan Mrkonjić neće moći da sedi u ministarskoj fotelji niti će moći da bude poslanik", poručio je Jugović.

- Otvorićemo tajne dosijee, izvršićemo lustraciju i njihove političke i životne biografije će odrediti njihovo mesto - najavio je Jugović, i poručio da će predstojeća kampanja biti verovatno najprljavija do sada.

Mrkonjićeve reči danas je osudio još jedan potpredsednik SPO Žika Gojković.

Prethodno je Milutin Mrkonjić, revoltiran ocenom Jovanovića da je on "groteskna pojava koja kompromituje Vladu", uzvratio lideru LDP-a da je on sramota za Srbiju.

- Ne mogu da verujem da odavno nije u zatvoru. Dotični je prvo poslao jednog predsednika zemlje u Hag, a potom se oslobodio i svog predsednika uz pomoć svojih drugara iz Šilerove - kazao je Mrkonjić.

(A. Popović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA