Krko, srećan rođendan: Živeo nam bar još 100 godina!

Prvom čoveku PUPS-a kolege političari poželeli dobro zdravlje i dug život, da dobije trećinu Dačićevih mandata, ali i da dočeka kraj Ledenog doba

  • 3

Potpredsednik Vlade i lider PUPS-a Jovan Krkobabić juče je proslavio slavi 82.rođendan, iako mnogi sumnjaju da mu je krštenica mnogo starija nego što to predstavlja. :)

Poslanik PUPS-a Momo Čolaković je još izjutra čestitao rođendan svom predsedniku.

- Poželeo sam mu sreću, dug život i dobro zdravlje. Želim mu i da ostane šef stranke i na ostalim funkcijama, dokle god ga zdravlje i vitalnost služe – poručio je Čolaković, i dodao da u stranci neće organizovati rođendansku proslavu svog lidera jer, kako kaže, šef to ne voli preterano.

Krkobabićev koalicioni partner i predsednik JS-a Dragan Marković Palma poželeo je svom kolegi dug i zdrav život.

- Želim mu i da nastavi da se bori za za bolje sutra građana i penzionera Srbije - kazao je on.

Pored uobičajenih čestitki za rođendan, poslanik DSS-a Željko Tomić poželeo je da Krkobabić mudro iskoristi svoje bogato životno iskustvo.

- Čovek bar zna, kao živi svedok duge srpske istorije, da prepozna kad je zemlja u ozbiljnoj krizi. Shodno iskustvu, poželeo bih mu da se uzda u pamet i ne dozvoli da Srbija ponovo ima ovakvu vlast – kazao je Tomić.

Najkonkretniji je bio poslanik URS-a Željko Ivanji:

- Pre svega, dobro zdravlje i još puno penzionera. Takođe mu želim i da dobije trećinu Dačićevih mandata! Moj otac se pridružuje čestitkama i želi mu da doživi kraj Ledenog doba.

A. Popović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bla bla

    28. februar 2012 | 00:01

    Boze da li on zna jel doso ili poso..puno postovanjem njegovim godinama i svemu sto ide uz to...ali...zar nema niko mladji i pribraniji.82 godine ...idi u penziju 5 tu po redu i uzivaj u istoj...kad ce mladji stici na red da se dokopaju bar jedne?

  • jugoslavkaric

    27. februar 2012 | 21:33

    “@telegrafrs: Danas je rođendan Jovanu Krkobabiću! Pogodite koji.. http://t.co/lYdQGmmb” odgovor na ovo pitanje zna samo ekipa iz @veceivan

  • telegrafrs

    27. februar 2012 | 20:31

    Danas je rođendan Jovanu Krkobabiću! Pogodite koji... http://t.co/4TCjXgne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA