Stefanović: Razmatraćemo ukidanje imuniteta Tomiću!

- Ja sam spreman da u subotu dana imamo sednicu Narodne skupštine na kojoj ćemo razmatrati ukidanje imuniteta ovom poslaniku - kaže potpredsednik naprednjaka

  • 7

Predsednik Skupštine Srbije i potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović najavio je mogućnost da će parlament na vanrednoj sednici razmatrati ukidanje imuniteta poslaniku SNS-a Draganu Tomiću koji je priveden zbog sumnji za malverzacije u Univerzal banci.

- On se u poslednjoj fazi pozvao na imunitet poslanika koji traje 24 sata. Ja sam spreman da u subotu dana imamo sednicu Narodne skupštine na kojoj ćemo razmatrati ukidanje imuniteta ovom poslaniku - kazao je Stefanović na televiziji Pink.

On je rekao da je u ovom slučaju Srpska napredna stranka pokazala da partijska knjižica ne može nikog da zaštiti i da su svi građani ravnopravni.

Stefanović je izrazio nadu da će predsednik njegove stranke Aleksandar Vučić biti sledeći predsednik Vlade Srbije.

- Kažem, nadam se, jer može da se desi da SNS dobije većinu glasova, ali da ne osvoji dovoljan broj glasova da formira samostalnu vladu, a onda će nju pokušati da formiraju neke druge stranke - dodao je Stefanović.

On je rekao da će posle izbora SNS praviti koalicije "samo sa onim strankama koje su spremne da uđu u dubinsku borbu protiv korupcije i za reforme".

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA