Poslaniku SNS Draganu Tomiću pritvor do 48 sati!

Miljkan Karličić, advokat poslanika SNS i predsednika Izvršnog odbora Univerzal banke Dragana Tomića, negirao je da je njegov klijent uhapšen. On je rekao da je on samo saslušan u svojstvu osumnjičenog

  • 2

Poslaniku SNS i predsedniku Izvršnog odbora Univerzal banke Draganu Tomiću, koji je uhapšen zbog malverzacija u Univerzal banci, određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati.

Miljkan Karličić, advokat poslanika SNS i predsednika Izvršnog odbora Univerzal banke Dragana Tomića, negirao je da je njegov klijent uhapšen. On je rekao da je on samo saslušan u svojstvu osumnjičenog.

- Danas oko 11.30 Dragan Tomić je u Policijskoj upravi Beograda, u Ulici 29. novembra, u svojstvu osumnjičenog dao detaljan iskaz kojim je najenergičnije demantovao sumnje da je zloupotrebio položaj oko odobravanja kredita - rekao je Karličić.

Karličić je rekao da su netačne tvrdnje pojedinih medija da je Tomić uhapšen i podsetio da je on poslanik pa bi tako nešto bilo "protivpravno i stupidno". Advokat je dodao da se njegov klijent nije pozvao na poslanički imunitet i da nije odbio da odgovori ni na jedno pitanje.

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lazar krusevac

    13. februar 2014 | 23:07

    ovi sto su sad na vlast vise pokrali i zaduzili drzavu za godinu ipo dana nego ovi predhodni za deset godine

  • srbin

    14. februar 2014 | 19:36

    šta će te nam to novo vi iz sns a poručiti kad ste primili sve one iz komunističke partije i iz sps a pa nam sad kažete kako vi sad spremate nešta novo , šta to sa sve sve istim , samo se menjaju dresovi.da se razumemo , ne podržavam nikog od vas jer ste vi sve oni stari . nema ništa novo.čim se završe izbori završava se i ovaj cirkus.u bosni je počelo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA