Ružica i Mila Đinđić sa vrhom DS-a odale počast ubijenom Zoranu! (FOTO)

Delegaciju Demokratske stranke predvodio je njen lider Dragan Đilas, koji je sa Đindjićevom udovicom Ružicom, položio venac na grob pokojnog premijera

  • 3

Građani, članovi Demokratske stranke, porodica i prijatelji polažu cveće na grob Zorana Đinđića ubijenog u atentatu na ulazu u Vladu pre 11 godina.

Delegaciju Demokratske stranke predvodio je njen lider Dragan Đilas, koji je sa Đindjićevom udovicom Ružicom, položio venac na grob pokojnog premijera i lidera DS.

Poštu Đindjiću odali su i stranački funkcioneri Borislav Stefanović, Dragan Šutanovac, Vladimir Todorić, kao i brojni članovi te stranke.

Prethodno su cveće i vence na Đinđićev grob položili njegova majka Mila Đindjić kao i nekadašnji saradnik iz Vlade Srbije Zoran Živković.

Među okupljenima u Aleji velikana bili su i Zoran Alimpić, Gordana Čomić , Nada Kolundžija...

LDP organizuje "Šetnju za Zorana", dok su članovi Vlade Srbije položili venac ispred ulaza u Nemanjinoj 11, na mestu gde je pokojni Đinđić ubijen 2003. godine.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA