DRAMA U KLINIČKOM CENTRU: Anabeli jedva spasli život

- U Kliničkom centru su joj dali još jednu injekciju i primila je dve infuzije. Više od tri sata je provela u bolnici, dok joj se stanje nije malo stabilizovalo - rekao izvor upućen u situaciju

  • 13

Pevačica Anabela Atijas je u četvrtak ujutru na "Farmi" imala problem sa alergijom, pri čemu je dobila napad gušenja. Takmičari ovog rijatilia su odmah reagovali, a na kraju su intervenisali lekari Hitne pomoći, koji su joj ukazivali tri sata pomoć, piše "Alo!".

DRAMA: Anabela dobila napad gušenja, farmeri premrli od straha!

- Anabela od prvog dana ima problem s alergijom, zbog čega su joj lekari propisali terapiju. Smeta joj prašina i polen i vrlo je osetljiva. Iz čista mira počela je da se guši. Pre toga, svi su ustali, popili kafu i izašli u dvorište, odjednom se čuo vrisak, farmeri su počeli da galame i okupili se oko Anabele. Dobila je gušenje, pomodrila u licu i nije mogla glas da pusti, jedva je disala. Zadruga je odmah reagovala i pozvala Hitnu pomoć. Posle su je odvezli u Klinički centar Srbije, a na putu do tamo dali su joj injekciju kako bi sprečili koban ishod. Nimalo nije bila naivna situacija! Anabela se jako uplašila i uznemirila, što je još više pogoršalo njeno stanje - rekao je izvor upućen u situadiju za ovaj dnevni list, i dodaje:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Anabela se posle gušenja vratila na "Farmu", evo šta će sada morati da radi! (FOTO)

- U Kliničkom centru su joj dali još jednu injekciju i primila je dve infuzije. Više od tri sata je provela u bolnici, dok joj se stanje nije malo stabilizovalo. Doktor koji je primio dao joj je novu terapiju. Ukućani su se uplašili, retko ko je bio u situaciji da vidi nekog u tom stanju. Non-stop su se raspitivali za njeno zdravlje - zaključio je ovaj neimenovani sagovornik.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegra.rs/izvor: "Alo!")

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbenda

    4. septembar 2015 | 10:14

    Bezi bre kuci sta se glupiras i ponizavas...!!

  • Buba

    4. septembar 2015 | 12:06

    Zeno idi kuci kod dece..ne sramoti se vise...pa toliko si pricala da ti muz situiran a sad se ti boris za dinar....

  • Nira

    4. septembar 2015 | 12:08

    Isto mi se desilo prije par dana i znam kako je to zato me još više čudi njen povratak na farmu zdravlje je najpreče pa onda sve ostalo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA