Partizan: UEFA nam nije pretila zbog karata!

Klub iz Humske negira da je evropska kuća fudbala upozorila crno - bele na ponašanje zbog "eliminacije" Toršavna i pre revanša na Farskim Ostrvima

  • 7

Informaciju da je Partizan dobio usmeno upozorenje od UEFA zbog nefer odnosa prema Toršavnu, kojeg je klub iz Humske najavom prodaje karata za meč sa Ludogorecom i pre revanša na Farskim Ostrvima uvredio i eliminisao iako na terenu teoretski još nije uradio, prema tvrdnji Partizana nije tačna.

Klub iz Humske kategorički negira da je bilo ko iz UEFA pretio i upozoravao klub zbog učinjenog sa kartama.

Saopštenje prenosimo u celosti.

"Povodom informacija koje su se pojavile u pojedinim sredstvima informisanja, Fudbalski klub Partizan želi da obavesti javnost, da UEFA nije izrekla ni usmenu, niti pisanu opomenu našem klubu, a povodom objavljivanja cene karata za eventualni meč protiv Ludogoreca u 3. kolu kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona.

Radi se o vesti koja se zasniva na potpunom neznanju i koja je u potpunosti neistinita. Niti je FK Partizan prekršio pravila UEFA ili bilo koja druga, niti u svom radu UEFA izriče slične opomene, niti se time bave delegati utakmica.

Ukoliko dotični gospodin, koji se inače zove Sune Hellstromer i Šveđanin je po nacionalnosti, ikada sazna za ovaj biser srpskog sportskog novinarstva, sigurno će se nasmejati, ali i zapitati kakva je to zemlja i kakvi to ljudi žive u toj Srbiji, kada mogu, bez ikakve odgovornosti, da objavljuju notorne laži i kleveću klub koga u Evropi još uvek smatraju uglednim i uspešnim."

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    24. jul 2014 | 11:59

    Pa da je Svetinji pretila zbog "karata",sta bi se tek pecurkani desilo zbog svih njenih "pokerasa" i "kockara" i duga od 60 000 000,samo su malo sada kaznjeni,opomenuti zbog spinovanja( malog..)od strane UEFE..sada cekamo na FIFU,mislim da ce svim narednim generacijama koje pretenduju na kupovinu pecurkane,jasno biti stavljeno do znanja da od toga nema nista,propala stvar..SAH,MAT,KATANAC !!! Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • bube grobar

    24. jul 2014 | 14:15

    to je propaganda iz komsinicine kuhinje, ali sve se to njima vraca. Kad, tad

  • Pinokio

    24. jul 2014 | 13:05

    MIT ILI CUDO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA