DŽAJIĆ: Radićemo složno, iskusni smo u rešavanju problema!

Predsednik Crvene zvezde uverava da će članovi Uprave biti jedinstveni po pitanju rešavanja krize u kojoj se našla ekipa

  • 1

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić poručio je da je Uprava u stanju da reši goruće probleme zbog kojih se ekipa našla u teškoj krizi. Već danas, tri dana posle nepredviđenog poraza od Voždovca, "crveno-beli" započinju takmičenje u Kupu Srbije protiv Proletera u Novom Sadu.

Predsednik Džajić je tim povodom razgovarao s trenerom Slavišom Stojanovićem, za kog kaže da uživa njegovu punu podršku, iako su dosadašnji rezultati ekipe loši.

- Jasno je da situacija nije bajna, a pogotovo posle dva neplanirana kiksa u prvenstvu. Posebno razočaranje je što smo prokockali pobedu protiv Donjeg Srema posle dva gola prednosti.

- I onda krenu da kruže razne priče i da se vode polemike oko stvari koje su suštinski nebitne. Dugo  sam u Zvezdi i znam na kakve se sve prepreke nailazi kada nema dobrih rezultata - rekao je Džajić "Sportu".

- Nadali smo se da je posle tri vezane pobede i početnog kiksa u Ivanjici ekipa stekla potrebno samopouzdanje. Izgleda da postoje određeni problemi, a mi treba da se njima posvetimo ukoliko želimo da se uložena energija isplati.

Prvi čovek kluba uverava da će članovi Uprave u daljim odlukama biti jedinstveni, pošto se polemisalo u javnosti da postoji nesloga oko statusa trenera i dovedenih pojačanja.

- U pitanju su bili samo različiti stavovi. Takođe, postojala su drugačija mišljenja i predlozi. Svaka odluka na sastanku je donesena jednoglasno, a smatram da nema potrebe da se priča kako je novi trener već spreman i da postoje kandidati. Mi na Upravnom odboru uopšte nismo pričali na tu temu, već smo analizirali urađeno i kako da se ostvari napredak. Tako je donesen zaključak da trener Stojanović nastavi da radi.

Džajić ističe da je neophodno da se greške u nastavku prvenstva svedu na minimum.

-  Trudićemo se da radimo u slozi i da naš učinak ne bude nezapažen. Smatram da je svaki član ovde došao s takvim namerama. Znam da su problemi koji postoje rešivi, a većina nas ima dovoljno iskustva za sve kompleksne stvari s kojima se susrećemo.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragan

    25. septembar 2013 | 11:48

    Radite vi i dalje, bas vam dobro ide. Sve dok vi lepo radite, ovi prekoputa ce uzeti 10 titula za redom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA