ALBANSKI KOMANDANT NATO MUČKI UBIO SRBINA S LEĐA: Evo kako je po nalogu Haradinaja UBIJANO U KUMANOVU!

Jedan od vođa albanskih terorista koji su izveli teroristički napad u Kumanovu Mirsad Ndrecaj, poznatiji kao komandant NATO, lično je ubio trojicu makedonskih policajaca

  • 16

Jedan od vođa albanskih terorista koji su izveli teroristički napad u Kumanovu Mirsad Ndrecaj, poznatiji kao komandant NATO, lično je ubio trojicu makedonskih policajaca - Bobana Ivanovića, Ismedina Osmanija i Gorana Ilijevskog!

Kako piše "Alo!" u subotnjim borbama sa makedonskom policijom u Kumanovu Mirsad Ndrecaj lično je likvidirao trojicu makedonskih policajaca, mučki s leđa. U trenutku predaje, dok su teroristi izlazili iz jedne kuće.

NEKI TAMO PUCAJU, PLAŠE NAROD, BRZO ĆE BITI GOTOVO: Ovo je ubijeni policajac Srbin rekao i otišao u Kumanovo!

Komandant NATO je tom prilikom bacio bombu na pripadnike policije koji su njemu bili okrenuti leđima, a tom prilikom stradali su Boban Ivanović, Ismedin Osmani i Goran Ilijevski!

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ndrecaj je poznat kao lični prijatelj bivšeg premijera Kosova i vođe OVK Ramuša Haradinaja koji je baš po njegovom nalogu predvodio napade u Makedoniji.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • prorok

    15. maj 2015 | 10:01

    NATO UBIJA MUCKI I KUKAVICKI!!!!!TO SMO VIDELI 1999.g,AKO POSTOJI NEKA UNIVERZUMSKA PRAVDA ONDA CE I NATO OSETITI STRAHOTE I UZASE KO MI 1999.g.PROKLETI BILI SVI KOJI SU NAS BOMBARDOVALI!!!!

  • Čovekfoka

    15. maj 2015 | 10:03

    Poznati po tome

  • Tarmi Rićmi

    15. maj 2015 | 10:40

    Pa šta očekivati od najvećih kukavica na svetu...???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA