JEZIVA TRAGEDIJA: Policajac iskrvario u SMRSKANOM AUTOMOBILU

Policajac Dalibor Gligorić (34) poginuo je preskinoć u mestu Šljunkara, u ulici Venijamina Marinkovića, u Ivanjici, kada je “jugo” u kojem je bio sleteo sa puta

  • 4

Policajac Dalibor Gligorić (34) poginuo je preskinoć u mestu Šljunkara, u ulici Venijamina Marinkovića, u Ivanjici, kada je “jugo” u kojem je bio sleteo sa puta i udario u betonsku ogradu.

Očevici su oko 23.30 obavestili Hitnu pomoć u Ivanjici, koja je po dolasku zatekla strašan prizor. Policajac je ispao iz vozila, a lekarska ekipa je pokušala reanimaciju na licu mesta.

Nažalost, nisu mogli ništa da učine. Njegov prijatelj T. K., koji se nalazio na mestu suvozača, lakše je povređen. Sa blagim potresom mozga, on je prebačen u čačansku bolnicu.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, navodno je lim automobila posekao Daliboru vrat, usled čega je on izgubio dosta krvi.

Nesrećni policajac radio je u Guči, a sa ženom i maloletnom ćerkicom živeo je u Ivanjici. Pretpostavlja se da se te večeri vraćao od rođaka, sa slave. Meštani kažu da je prizor koji su zatekli nakon oštrog zvuk kočnica i udarca bio strašan. Još uvek su u šoku, a Daliborove kolege i prijatelji zavijeni su u crno. Bio je dobar čovek i vredan, pošten policajac.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milic

    22. decembar 2015 | 08:19

    Neka mu je laka zemlja, ali zasto bre da se napije.

  • Nesa

    22. decembar 2015 | 20:03

    Saucesce porodici, neka mu Bog dusu prosti i neka mu je laka crna zemlja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA