"COMMUNIS" AGENCIJA 2015. GODINE: Dodeljene nagrade Udruženja za tržišne komunikacije Srbije (FOTO)

Ove godine nagrađene su kampanje za klijente IDEA, Roda, Heineken, Bambi, Dijamant, Reebok, Alpha Bank, BASF, Tikveš, GSK, od kojih su neki već nagrađivani u okviru UEPS-a

  • 0

Na godišnjoj dodeli priznanja u oblasti tržišnih komunikacija UEPS 2015, agencija "Communis" proglašena je za agenciju godine 2015. Osim toga, "Communis" je drugu godinu za redom ostvario najveći uspeh osvojivši  čak 25 nagrada - devet zlatnih, devet srebrnih i sedam bronzanih priznanja, koje predstavljaju specifičnu potvrdu kvaliteta, profesionalnosti i kreativnosti rada agencije.

Premijerno na Instagamu u Srbiji: REEBOK KAMPANJA ZA NOVI ZPUMP FUSION

Ove godine nagrađene su kampanje za klijente IDEA, Roda, Heineken, Bambi, Dijamant, Reebok, Alpha Bank, BASF, Tikveš, GSK, od kojih su neki već nagrađivani u okviru UEPS-a.

Agencija "Communis" je i prethodnih godina osvajala veliki broj nagrada i za kompanije Knjaz Miloš, OSA, Gorenje, Avon i druge.

Budući kreativni lideri u Berlinu izučavaju marketing na srpski način!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Sve nagrade su nam još dragocenije jer su dobijene za realne projekte koji su sprovedeni i koji su imali konkretne rezultate. Ponosan sam na svoje ljude, saradnju koju imamo sa klijentima i na nezaustavljivu težnju da uvek budemo među najboljima - rekao je direktor i vlasnik agencije "Communis" Ivan Stanković, a potom dodao:

- Razmena iskustva, što dodela UEPS priznanja svakako jeste, veoma je važna za dalji razvoj i uspeh u poslu i verujem da ćemo svojom kreativnošću i inovacijama, posebno u oblasti digitalnih medija, nastaviti da postavljamo nove standarde u marketingu - izjavio je Stanković.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Udruženje za tržišne komunikacije Srbije ove godine slavi 55 godina rada na аfirmаciji i unаpređenju komunikаciono-mаrketinško-propаgаndne struke.

Svake godine se na Dan propagandista nаjuspešnijim аgencijаmа i pojedincimа dodeljuju priznаnjа zа ostvаrene rezultаte u struci u protekloj godini. Dodeljuju se Priznаnjа zа nаjbolju kаmpаnju, nаjbolji TV spot, rаdio spot, outdor kаmpаnju, print, dizаjn, izdаvаštvo, specijаlnа priznаnjа i druge kategorije.

Ove nagrade imaju poseban značaj, jer dolaze od kolegа iz brаnše.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA