ILIĆ PORUČUJE SERGEJU TRIFUNOVIĆU: Videćemo se na sudu! (FOTO)

Nisam imao pojma da me je već tužio, tako da sad kada to čujem konsultovaću se sa svojim advokatom, pa se vidimo na sudu

  • 7

Goran Ilić, kojeg je glumac Sergej Trifunović optužio da ga je iz čista mira napao u noći između 26. i 27. februara, i ugrizao za obe šake kaže za "Telegraf" da je ovom incidentu prethodila svađa.

- Bio sam pijan, došlo je do verbalnog sukoba, a posle smo obojica pali na pod - rekao je za Ilić.

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV GORANA ZBOG UJEDA: Tužilaštvo će razmatrati ima li i odgovornosti SERGEJA TRIFUNOVIĆA! (FOTO)

U prvi mah, Ilić nam je rekao da neće da se provlači po sudovima, i da mu ne pada na pamet da tuži glumca, jer je čovek kojeg eksponiranje ne zanima. Kada smo mu rekli da je tužba protiv njega već stigla u Prvo osnovno tužilaštvo, Ilić je ipak promenio mišljenje.

Foto-montaža: Telegraf, Instagram/sergio_trifunelli Foto-montaža: Telegraf, Instagram/sergio_trifunelli

- Nisam imao pojma da me je već tužio. Sad kada to čujem konsultovaću se sa svojim advokatom, pa se vidimo na sudu - rekao je Ilić, i dodao da je nemoguće da sam učestvuje u tuči, kao i da je sve to "naduvano".

PIJAN MU JE NUDIO CIGARETE, A ONDA JE PUKAO ŠAMAR: Progovorio svedok tuče u kojoj je učestvovao SERGEJ TRIFUNOVIĆ! (FOTO)

Kako kaže, glumca u prvom trenutku nije ni prepoznao, a posle kraćeg verbalnog sukoba, došlo je do tuče. Uostalom, snimak će sve pokazati.

- Već sam sve rekao, ugrizao ga jesam pošto me je ogrebao. Uostalom, na onima slikama se vidi koliko je ko povređen. Pa valjda ste mi videli lice - izričit je Ilić, koji kaže da Trifunovića nije poznavao, ali da mu je sada jasno o kakvoj osobi je reč.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA