KRISTIJAN: Čekam dan da kažem sve što imam!

- Već četiri godine čekam ovaj trenutak. Imam puno toga da kažem i objasnim, trebaće mi između sat i dva sata vremena - zatražio je Golubović, ali sudija mu je dozvolila izlaganje od 15 minuta

  • 20
Kristijan Golubović Foto: S. Pikula

Aleksandar Kristijan Golubović, kome se sudi zbog sumnje da je trgovao drogom, zatražio je danas od sudije Višeg suda u Beogradu da mu omogući da u završnoj reči pred presudu govori dva sata, "jer dugo čeka dan da kaže sve što ima".

- Već četiri godine čekam ovaj trenutak. Imam puno toga da kažem i objasnim, trebaće mi između sat i dva sata vremena - zatražio je Kristijan, ali sudija mu je dozvolila izlaganje od 15 minuta.

Prethodno, Kristijanova majka Mikanka Golubović i njegov sestrić Aleksandar Marković iskoristili su zakonsku mogućnost da ne svedoče protiv bliskog srodnika.

Sudija je pročitao iskaz Kristine A., koja je bila uhapšena s Golubovićem, ali joj se sudilo odvojeno, jer je bila maloletna.

- Na dan kada smo uhapšeni, pozvao me je i zamolio me da mu nešto pomognem. Odvezli smo se do Crkve Svetog Marka. Rekao mi je da će mi neki čovek nešto dati. Ušla sam unutra, taj čovek mi je dao neka dva paketa, rekao da ih sakrijem u brushalter i odnesem. Nisam znala šta je unutra - rekla je ranije u iskazu koji je danas pročitan.

Tada maloletna Kristina A. je objasnila i da je potom pakete odnela u stan kod majke Kristijana Golubovića.

Pošto su izvedeni svi dokazi, presuda Goluboviću i njegovim saradnicima trebalo bi da bude izrečena krajem januara sledeće godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobica

    10. decembar 2013 | 14:05

    Ih svi jedva cekamo tvoj govor. VeomA si bitan za Srbiju. .

  • vuk popovic

    10. decembar 2013 | 14:11

    Koga zanima sta ti imas da kazes, sljamu dilerski! U kavez do kraja zivota

  • Eu

    10. decembar 2013 | 14:33

    Opet ova budala....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA