SLOBODAN RADULOVIĆ: Izneću dokaze protiv Miškovića

Bivši direktor "C marketa", koji je u bekstvu od 2006. godine, tvrdi da je vlasnik "Delta Holdinga" odgovoran za "podizanje političke optužnice" protiv njega

  • 3

Bivši direktor "C marketa" Slobodan Radulović, koji je optužen za mahinacije u toj firmi i od 2006. je u bekstvu, izjavio je da namerava da dođe u Srbiju i iznese dokaze da je vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković odgovoran za "podizanje političke optužnice" protiv njega.

 

- Vraćam se, imam nameru da dođem i iznesem svoju odbranu slobodno na sudu. Moji advokati se dogovaraju da mi se omogući da na sudu iznesu svoju odbranu i da dokažem da iza političke optuznice protiv mene stoji Mišković - izjavio je Radulović za "Pink" televiziju.

 

Radulović se u program "Pinka" uključio telefonom iz Španije i objasnio da se do sada nije vratio u Srbiju zbog toga što je "pravosuđe bilo pod kontrolom Miškovića, bivše ministarke pravde Snežane Malović i bivšeg predsednika Borisa Tadića, zbog čega nije mogao da računa na fer suđenje".

 

Privatizacija "C marketa" je jedan od 24 sporna slučaja privatizacije.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rođa

    20. decembar 2013 | 13:13

    To što je promenio par stranaka ne znači automatski da je optužnica protiv njega politička. Ovde je reč o parama. A što se tiče fer suđenja, pa manje-više iste sudije rade u sudovima koje su bile i pre 7-8 godina. Promenilo se samo to što je sada vrlo popularno gađati Miškovića iz svih oruđa.

  • Prvljavi Hari

    20. decembar 2013 | 14:09

    Begunac od zakona nema poverenja u pravosuđe - sasvim logično! I naravno, ništa on nije kriv, krivi su svi drugi, prevarili ga mangupi!

  • Andrea Lekić

    20. decembar 2013 | 18:10

    Neće se ova borba kriminala dobro završiti ako joj Radulović bude bio ikakav stub.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA