MALEROZNI BG LOPOV: Na rođendan pao sa terase tokom krađe, policija mu prva čestitala!

Muškarac se povredio kada je pao sa terase stana u koji je pokušao da provali. Nakon što ga je porodica, koja je bila u stanu, prekinula usred provale, u pokušaju da pobegne pao je sa velike visine na pločnik. Lopov ima 53 godine, a na dan provale bio mu je rođendan. Policajci su mu prvi čestitali

  • 8

Muškarac star 53 godine teško je povređen kada je pao sa terase stana u Kalničkoj ulici na Voždovcu, u koji je pokušao da provali.

Kako saznajemo provalnik se najpre vešto popeo uz zid do terase, visoke oko 7 metara. Maskiran, sa kapom koja ima proreze za oči, pokušao je da uđe u stan na prvom spratu. Kada je krenuo da podiže roletnu, buka je razbudila ukućane - Libijsku porodicu sa 5-godišnjom ćerkicom.

Libijac koji živi u stanu krenuo je na balkon, a lopov prekinut usred provale, rešio je da odustane od krađe i vrati se putem kojim je i došao.

Međutim, okliznuo se i sa velike visine pao na pločnik. Preplašena libijska porodica, dok je provalnik u lokvi krvi jaukao, odmah je pozvala hitnu pomoć i policiju. Ekipa hitne prevezla je maleroznog kradljivca, sa teškim povredama, prelomom kuka i slomljenom kičmom u Urgentni centar na reanimaciju.

Policajci koji su došli na uviđaj, prvi su nesrećnom lopovu čestitali rođendan.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA