HIT VIDEO: Tomislav Nikolić BANUO u mesaru! ŠOKIRAĆE VAS šta ga je zanimalo! (FOTO) (VIDEO)

Predsednik Srbije krenuo je u svojevrsnu kampanju koju bi neko nazvao "od vrata do vrata" u kojoj bez medija i najave obilazi Srbiju i razgovara sa lokalnim funkcionerima i običnim građanima

  • 24

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić krenuo je u svojevrsnu kampanju koju bi neko nazvao "od vrata do vrata" u kojoj bez medija i najave obilazi Srbiju i razgovara sa lokalnim funkcionerima i običnim građanima. Telegraf.rs je tako došao do ekskluzivnih fotografija predsednika kako u jednoj od mesara razgovara sa građanima.

Kako saznajemo, Nikolic je bio u Negotinu i tom prilikom obišao pijacu, prošetao Trgom i razgovarao sa građanima, te je tako je bez najave ušao u jednu mesaru i razgovarao s vlasnikom iste.

Telegraf.rs došao je do video snimka predsednika Srbije Tomislava Nikolića kako kupuje meso i razgovara sa ljudima u mesari, koji su mu u lice rekli svoje probleme.

Foto: YouTube / Serbian Avenger Foto: YouTube / Serbian Avenger

Ekipa Telegrafa pronašla je mesara kome je Nikolić "banuo" u radnju, sa željom da saznamo šta ga je predsednik pitao i kako se osećao kada je iznenada video prvog čoveka države da mu ulazi u mesaru!

- To je velika stvar za nas. Ipak ne dolazi predsednik svaki dan u goste. Bio je veoma pristojan i raspitivao se o poslovanju i životu - kaže Slobodan Lazić za naš portal, vlasnik mesare.

Prema saznanjima našeg portala ovakve posete predsednika Srbije imaju za cilj da se Tomislav Nikolić što bolje upozna sa realnim problemima građana Srbije i od njih "na terenu" čuje šta ljude muči.

Predsednik Nikolić je u ove posete bez najave krenuo obišavši Bor i Negotin, a koja će sledeća destinacija biti videćemo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rora

    12. mart 2015 | 16:55

    Obama u Mek Donalds a Toma u mesaru

  • Dr dusan

    12. mart 2015 | 17:02

    Svaka cast,domacin predsednik,ne plasi se svog naroda,pozdravljam podrzavam,a ne kao neki da trazi savete

  • MarijaSK

    12. mart 2015 | 19:54

    Kao neko ko ima tu cast da odavno poznaje Nikolica mogu da kazem da je to jedan sasvim normalan covek. Bio je isti i kada je bio poslanik i sada kada je predsednik Srbije. Uvek je ljubazan prema ljudima i spreman da sa svima porazgovara. Tako da mene ova njegova, kako je nazivate, kampanja ni malo ne cudi. On voli svoj narod, narod je to prepoznao i zato i ima podrsku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA