≫ 

Jučerašnja pretnja ISIS-a uznemirila je građane Srbije: Ne brinite, situacija je pod kontrolom, kaže ministar odbrane Zoran Ðorđević

Srbija ima snage i mogućnosti da se odbrani od svih izazova

  • 23

Situacija je pod kontrolom i da građani mogu da budu mirni i sigurni, izjavio je ministar odbrane Zoran Ðorđević povodom pretnji koje je takozvana Islamska država uputila balkanskim narodima.

DŽIHADISTI KRENULI I NA SRBIJU: Nismo zaboravili stradanje muslimana, Balkan će platiti krvlju! (FOTO)

SABLASNE PRETNJE ISIS-a SRBIMA I HRVATIMA: Ovo je početak kraja, pamtimo silovanje naših sestara i ubijanje muslimana u Bosni i na Kosovu

Ðorđević je rekao da Srbija ima snage i mogućnosti da se odbrani od svih izazova.

- Građani mogu da budu mirni i sigurni. Ministarstvo odbrane u saradnji sa svim bezbednosnim službama situaciju konstantno prati. Ministarstvo odbrane spremno je da odgovori na sve izazove i preduzeće sve potrebne mere kako bi, kao i do sada, očuvali mir i bezbedost građana - rekao je Ðorđević.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da bezbednosne službe temeljno prate situaciju i da sarađujemo sa policijama drugih zemalja.

- Spremni smo da odgovorimo na sve pretnje - kazao je Stefanović.

Sarajevski portal Klix.ba preneo je u četvtak navodne pretnje Islamske države Srbima i Hrvatima, pozivajući se na magazin "Rumijah", zbog, kako se navodi, "ubijanja muslimana u Bosni i na Kosovu".

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    9. jun 2017 | 08:10

    "Situacija pod kontrolom" toga se i plašimo!

  • Robi

    9. jun 2017 | 08:22

    Pa jedna Amerika, Francuska i Britanija nemaju snage da se izbore sa njima, a ovaj priča narodu kako mi imamo.

  • Cika Velja

    9. jun 2017 | 08:33

    Jest pod kontrolom kad mi gradjani skripimo zubima ne bil se neko umotano pseto usudilo da nesto uradi,pa da im napravimo dzehenem iz nocnih mora!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA