VUČIĆ: Hoćete izbore? Dobićete ih

- Imaće uskoro priliku da nas ubedljivo pobede, kako to slavoljubivo trvde, a videćemo šta će biti. Hoćete izbore, dobićete ih - kaže prvi potpredsednik Vlade Srbije

  • 54

Prvi potpredsednik Vlade i lider SNS Aleksandar Vučić izjavio da će građani Beograda uskoro imati priliku da na izborima kažu kakvu vlast žele.

- Imaće uskoro priliku da nas ubedljivo pobede, kako to slavoljubivo trvde, a videćemo šta će biti. Hoćete izbore, dobićete ih, hoćete da pobedite − pobedićete, ali možda. To sada ne zavisi od vas, već od građana - poručio je Vučić političkim oponentima, odgovarajući na pitanja novinara u Vršcu.

Vučić je rekao da SNS i na republičkom i na lokalnom nivou želi da učestvuje u vlasti samo ako za to ima legitimitet i podršku građana i da ne želi da, kao njihovi prethodnici, vladaju četiri godine, iako su legitimitet i podršku izgubili već u prvoj godini.

- Važno je da se proveri legitimitet i da idemo na tu proveru - rekao je Vučić, osvrnuvši se pritom na ponašanje pojedinih stranaka, koje je okarakterisao krilaticom: "Držite me da ga ne udarim".

On je rekao da mnogi "viču dajte izbore", a izbora se najviše plaše, i dodao: "Nema problema, dajte izbore, ja sam saglasan sa tim".

PROVERIĆEMO OPTUŽBE PROTIV PUŠIĆA!

Aleksandar Vučić kaže da je sa Bogdanom Pušićem imao izvanrednu saradnju, i da je on radio na teškim slučajevima, kao i da ako postoje optužbe, one moraju da se provere.

- Važno je da se optužbe provere i Pušić će na kraju biti ili potpuno čist i nastaviti da radi svoj posao ili će se optužbe potvrditi - kazao je prvi potpredsednik.

- Slučaj Pušića pokazuje da država nema nikakve strahove - kaže on.

STAVIĆEMO TAČKU NA PROTEŽIRANJE DRŽAVNOG U ODNOSU NA PRIVATNO!

Prvi potpredsednik Vlade Srbije je, prisustvujući početku izvođenja radova na izgradnji fabrike kompanije "Fresenijus medikal ker" u Vršcu, koja će zaposliti 429 novih radnika, rekao da je to veliki uspeh i podvig za Srbiju .

- To je uspeh i podvig koji smo postigli zahvaljujući Nemačkoj i angažovanju nemačke kompanije. Srbija će uraditi sve da poželite da broj zaposlenih u budućnosti pređe magičnih 1.150 (koliko je kompanija najavila da će ukupno zaposliti) - rekao je Vučić, i dodao da kompanija neće imati nikakvih problema u poslovanju.

- Staviće se tačka na praksu da se u Srbiji uvek nađe razlog da se protežira državno u odnosu na privatno i to ne zato što se voli država nego da bi se stavljao novac u džep - istakao je potpredsednik vlade.

Podsetio je da je reč o jednoj od najvećih nemačkih kompanija, koja će ove godine postići izvoz u vrednosti većoj od 30 miliona evra, da je to jedna od kompanija koja na najbolji način štiti Srbiju i zaključio: "Na svaki način ćemo podržati njihovu investiciju".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    27. septembar 2013 | 13:22

    Tako je,skini parazite sa grbace a pogotovo Krkobabice,a zutima pokazati gde im je mesto,zivot su nam upropastili ovih 10 godina

  • Pecanac

    27. septembar 2013 | 13:39

    DA LI KO RAZUME KOJIM JEZIKOM OVAJ COVEK GOVORI."STIDI SE TVOJE PROSLOSTI"

  • Sumadinac

    27. septembar 2013 | 13:58

    Bravo Vucicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA