TOLIKO O IZNENAĐENJU: Miha zaboravio taktiku na terenu u Škotskoj!

Na papiru se jasno vidi da će Srbija igrati u formaciji 4-3-3, kao i da će napadati najviše po levoj strani, pošto je selektor procenio da su Škoti zbog povreda najtanji u tom delu terena

  • 1

Neko od članova stručnog štaba je posle treninga fudbalske reprezentacije Srbije na terenu "Hempden parka" ostavio dijagram s kompletnom taktikom za meč sa Škotskom u kvalifikacijama za SP u Brazilu!

Na papiru se jasno vidi da će Srbija igrati u formaciji 4-3-3, kao i da će napadati najviše po levoj strani, pošto je selektor Siniša Mihajlović procenio da su Škoti zbog povreda najtanji u tom delu terena.

Pored toga, vidi se i šta srpski selektor planira za svoje igrače, koji im je prostor za manevar.

Škotski mediji dokopali su se ovog dijagrama zahvaljujući redarima na stadionu u Glazgovu i u objavili su ga skeniranog kako bi i njihova reprezentacija videla plan Srbije.

Ukoliko je slučajno zaboravljen, ovaj amaterski potez moraće da se poništi u hodu, a Mihajlović će morati da pravi novu taktiku. Ako je ostavljen namerno, onda priznanje Mihajloviću i ekipi za zavaravanje protivnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA