Neću seks s tobom zato što traje dva minuta!

Pre nekoliko dana je internetom kružila tabela seksualnog odbijanja koje je muž trpeo mesec dana. Žena nije htela seks zbog glavobolje, tuširanja i serije. Sada priča dobija nastavak iz ženske perspektive

  • 21

Prošlonedeljni internet hit u kom je seksualno isfrustrirani muž napravio kompilaciju izgovora koje je njegova draga koristila da bi izbegla seks dobija je svoj nastavak - s još brutalnijim viđenjem situacije iz perspektive druge, seksualno isfrustrirane žene.

U noći proslave svog razvoda s najboljim prijateljima, anonimna žena je napravila sličnu tablicu, svojevrsni seks-dnevnik u kom pokazuje da joj nedostaje seks, ali muž je je svojim ponašanjem odbijao od njega. Ta tablica dolazi kao svojevrsno objašnjenje zašto žene mogu da budy naizgled nezainteresovane za seks, što je možda bio problem kod prvog isfrustriranog muža.

U 30 dana dnevnika žena je masturbirala 10 puta, a nakon što je 16. dan dočekala "akciju", on je bio gotov već za dva minuta, pa je ponovo morala da posegne za vibratorom. Njenu tablicu je s javnošću podelila prijateljica, koja ju je poslala uredniku časopisa "Guyism".

tablica isfrustrirane zene

Između ostalog, u tablici piše:

- Došao je kući nakon košarke s prijateljima. Otišao je u krevet, nije se okupao. Ja sam se okupala i masturbirala.

- Nosila sam seksi spavaćicu u krevet. Hrkao je od deset uveče.

- Rekla sam mu da sam napaljena i želim seks. Rekao mi je da je danas utakmica na rasporedu.

- Čekala sam da se vrati s momačke zabave. U četiri ujutro došao je u krevet sa šljokicama na licu za koje je rekao da su od striptizete.

- Probudila sam se i počela da ga zadovoljavam s rukom. Rekao je da će zakasniti na posao.


- Došla sam u krevet gola. Rekao je da je umoran, no pokušavao je. Nije imao dovoljnu erekciju.

- Bio je na meni i trajalo je dva minuta. Dovršila sam stvar vibratorom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    29. jul 2014 | 14:45

    Posto smo i u ovoj temi istok na zapadu,a zapad na istoku,dolazimo do svojevrsnog paradoksa kod nas muskaraca na Balkanu.Muskarac,napr.na istoku je bog,gospodar nad zenom,i to je1.krajnost.Grozno,zena nema nikakva prava.Na zapadu2.krajnost,zena ima sva prava i pogodnosti,ali je manje-vise to omoguceno i muskarcu.A mi?Posto smo evropski narod,prohtevi su zapadnjacki,a vaspitanje i mogucnosti istocnjacki.Kada si sa dragom u lokalu,ona odjednom hoce da si Balkanac i da placas racun i bijes lika koji joj je nesto dobacio.A kada se u stanu svadjate,e onda ste u zapadnoj Evropi,nedao ti Bog da povisis ton,jel,ona je emancipovana,i21.vek je.I pored ona 2,trazis i3.posao,jel mi smo Evropa!?I jako joj se svidja da nosis onu roza(lgbt boje,bez uvrede prema doticnoj populaciji)kosulju,sto ti je kupila za rodjus.Ali kada komsija u14h burgija,ona odjednom zeli da smo Balkan,i da komsiji"odrzim lekciju"a covek je bivsi bokser,i ima1,95m.Jako je tesko biti muskarac na Balkanu..

  • @@@

    29. jul 2014 | 12:09

    Ovo kao da je moj sex-dnevnik,nazalost!

  • Nikola

    29. jul 2014 | 13:17

    Ma daj bre, prvo preteruju i jedno i drugo, a druga stvar je da sex duzine 2 minuta mora toliko trajati ako imas sex jednom mesecno...pa ako to radis svaki treci dan, posle mesec dana ima da joj traje pola sata, zato me nerviraju ovakve gluposti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA