SKANDALOZNO: Hrvati na granici oduzimaju navijačima Srbije zastave i dresove! (VIDEO)

Otac i sin - Jovica i Dimitrije Milovanović pošli su iz Niša da navijaju za Srbiju u prvoj fazi Evrobasketa, ali su doživeli neprijatno iznenađenje na granici s Hrvatskom, gde su im oduzeli većinu navijačkih rekvizita

  • 20

Prvi navijači košarkaške reprezentacije Srbije stigli su u Jesenice na Evrobasket, ali njihov dolazak obeležen je skandalom na hrvatskoj granici, jer su im policajci i carinici uzeli zastave i dresove Srbije!!!

Otac i sin - Jovica i Dimitrije Milovanović pošli su iz Niša u Jesenice kako bi bodrili "orlove", a sa sobom su poneli dresove i zastave ostalim navijačima Srbije.

Međutim, na hrvatskom delu granice su im sve to uzeli, uz obrazloženje da im ne treba toliko rekvizita, nego samo po dva za njih dvojicu, posle čega su ih pustili dalje i napisali im kaznu.

- Uzeli su nam zastave i dresove koje smo nosili za neke prijatelje ovde koji su nam ih naručili, ali sve su nam to uzeli. Imali smo desetak zastava, a ostavili su nam samo dve.

- Dali su nam neku priznanicu i sad ako hoćemo nazad, moramo da ih otkupimo od njih. To su uradili samo zato što smo Srbi - kaće Jovica Dimitrijević.

Od specijalnog izveštača Telegrafa iz Slovenije:

(Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA