Rukometašice osvojile Trofej Srbije, Bošković skratio spisak!

Srpska reprezentacija nanela težak poraz Makedoniji 37:17 i pomalo neočekivano osvojila trofej, posle poraza Hrvatske od Angole 29:26. Selektor sveo spisak na 19 imena

  • 1

Ženska rukometna reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Makedonije rezultatom 37:17 (19:10) i tako osvojila turnir „Trofej Srbije".

Angola je iznenadila Hrvatsku sa 29:26 (15:15) tako da je došlo do neočekivanog raspleta, drugo mesto zauzela je selekcija Hrvatska, treće Angola, a četvrto Makedonija.

Izabranice Saše Boškovića pokazale su da su spremne za Svetsko prvenstvo koje ih čeka za nekoliko dana.

- Posle slabog prvog poluvremena protiv Hrvatske, zadovoljan sam igrom u mečevima sa Angolom i Makedonijom. Imamo još 10 dana do duela sa Brazilom i Danskom, ali neće sigurno biti lako na otvaranju sa Japanom i posle sa Alžirom. Video sam gde treba da poboljšamo neke stvari i znam šta nam je činiti u Nišu - rekao je Bošković, koji je skratio spisak za SP na 19 imena, otpale su Slađana Pop-Lazić i Jelena Trifunović.

Na spisku se nalaze sledeće reprezentativke: Katarina Krpež, Jelena Popović, Andrea Lekić, Jelena Živković, Sanja Damnjanović, Jelena Erić, Jovana Risović, Sanja Rajović, Svetlana Ognjenović, Biljana Filipović, Katarina Tomašević, Ana Kačarević, Jelena Nišavić, Ivana Milošević, Jovana Stoiljković, Kristina Liščević, Dragana Cvijić, Marija Lojpur i Marina Dmitrović.

Reprezentacija kreće u nedelju put Niša u kojme će igrati mečeve prve runde i biće smeštena u hotelu „Tami rezidens".

Prvenstvo sveta biće održano od 6. do 22. decembra u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Zrenjaninu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA