Kinzi se tukao u noćnom klubu pred put u Laktaše!

Svima je bilo nejasno zbog čega je Amerikanac u redovima crno-belih imao manju minutažu nego inače u meču protiv Igokee, razlog je kršenje klupske discipline

  • 2

Na društvenim medijima pojavile su se informacije da je Amerikanac u redovima Partizana Terens Kinzi u subotu uveče u jednom prestoničkom klubu bio učesnik tuče. Na prvu loptu se pričalo da su Kinzija napale pristalice Crvene zvezde, ali Partizan je izdao saopštenje u kome to demantuje i kaže da če iskusni bek biti adekvatno sankcionisan:

- Nije istina da su Tarensa Kinzija napali navijači Crvene zvezde, niti bilo koji simpatizeri nekog drugog kluba. To nije razlog ovog incidenta. Vreme i mesto na kom se ovaj nemili događaj desio svakako izlazi iz okvira pravilnika kluba, sa kojim su upoznati svi naši prvotimci. U skladu sa tim, klub će adekvatno kazniti igrača - rečeno je iz tabora srpskog šampiona.

Kinzi je u u nedeljnoj pobedi crno-belih protiv Igokee proveo 20 minuta igri, što nije minutaža koju uobičajeno ima. Iako su mnogi razlog za tako nešto tražili u tome što je Amerikanac proveo tri dana u domovini, pa da nije adekvatno pripremljen, izgleda da je pravi razlog njegovo oglušenje o klupsku disciplinu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    29. decembar 2013 | 21:23

    Sinoc je pisalo najnovija vest: MASOVNA TUCA ROMA U ZELEZNIKU ,mora da je Kinzi malo zalutao u zeleznik a pristalice FMPduva(ga) napale,a posto je i on MALO preplanuo novinari pomislili da je i on rom.Da skratim:nisu ga napale pristalice cz(ona ne postoji-ugasila se),vec pristalice FMP-a !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • Korisnik usluga

    29. decembar 2013 | 21:55

    Decko, ti si bre bolestan. Idi leci se zajedno sa svojim komentarima. Cedi bubuljice i pali u krevet. Psiho grobar. Jadno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA