≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje.

U TV Preseku vesti u 17 sati možete da pročitate da je ubijena Maja Đorđević slutila da će doći do tragedije, da se oglasio Aleksandar Vučić povodom ubistva u Rakovici i šta će se desiti ako Srbe osude u Grčkoj - sledi im pakao.

- Žena je trčala preko parkinga i vikala: "Izbode ljude, pomozite nam", a onda smo ga videli kako nekontrolisano maše nožem i napada ljude. Potrčali smo, nenaoružani, prišli mu iza leđa i uspeli da ga oborimo na zemlju. Ali, za njih dvoje je bilo kasno. Do tada je uspeo da udavi 4-godišnjeg sina i nožem usmrti svoju ženu - pričaju nam komunalni policajci Miloš Nikolić i Igor Milosavljević, koji su se našli na mestu najkrvavijeg zločina u Srbiji. Zločina u kom je Marko N. zadavio sina, izbo ženu i ranio nekoliko ljudi u Centru za socijalni rad Rakovica.

Više o nezapamćenom zločinu pročitajte OVDE.

Nenad Jovanović iz Žitorađe i Siniša Petrović iz Niša, koji su uhapšeni zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu sa predumišljajem američkog državljanina na Zakintosu, pušteni su danas iz pritvora uz plaćenu kauciju od 5.000 evra i očekuje se njihov povratak u Srbiju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je danas u poseti Solunu, gde ga je primio grčki premijer Aleksis Cipras, osvrnuo se na nemili događaj od juče popodne, kada je nasilnik ubio ženu i dete ispred Centra za socijalni rad u Rakovici. Tim povodom je izjavio da će tražiti najoštrije kazne za nasilnike u porodici, te poručio da je rešenje u oštrijim zakonima i dužim zatvorskim kaznama, kako nikome ne bi palo na pamet da podigne ruku na ženu.

Više o izjavi predsednika pročitajte OVDE.

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno sa Irtišom u dalekom Pavlodaru 1:1 (0:0), u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, tako došli do pozitivnog rezultata, ali će dugo žaliti za pobedom koju su ispustili u trećem minutu nadoknade zbog neshvatljive greške Dušana Anđelkovića.

Nataša Pavlović, voditeljka emisije "Praktična žena" rodila je juče sina.

Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Pred Novakom Đokovićem je možda i najveći izazov u karijeri. Po sopstvenom priznanju, najbolji srpski teniser imao je tu sreću da je za sve ove godine, od kako je profesionalac, jedan od retkih top tenisera koji nije bio prinuđen da odsustvuje sa terena duže od mesec i po dana. 

Više o ovoj vesti pogledajte OVDE.

Na atraktivnim lokalitetima Srebrnog jezera i u Velikom Gradištu, Kiki Lesendrić i "Piloti" su poslednjih nedelja snimali spot za svoj kultni hit "Leto", koji se u novom aranžmanu našao na albumu ovog benda, "Rekla je da u mojoj glavi čuje gitare i bubnjeve", uz još 19 najznačajnijih pesama "Pilota", u izdanju City recordsa.

Više o spotu pročitajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA