≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje.

TV PRESEK U 17: Jedan grad je ključan za budućnost Srbije, Putin ima recept za sve muškarce, Olimpijakos se opasno sprema za Partizan. Naše vesti pogledajte OVDE.

Posle nekoliko dana zahlađenja, u Srbiju su se ponovo vratile visoke temperature i pravi je pakao.Meteorolozi tvrde da su maksimalne dnevne temperature oko 35 stepeni, a zapravo su mnogo veće. Pročitajte OVDE.

Premijer Srbije, Ana Brnabić u intervjuu za CNN je rekla da Vlada Srbije nije proamerička, niti proruska, već prosrpska, te da je duboko posvećena poboljšanju života građana Srbije. Pročitajte OVDE.

UEFA se konačno oglasila o gostujućim navijačima za meč Partizan - Olimpijakos

Fudbaler Čukaričkog Nemanja Radonjić pojačao je Crvenu zvezdu baš kao što se pisalo proteklih nedelja. On je u sredu popodne potpisao ugovor na četiri godine. Pročitajte OVDE.

Zvezdama ovogodišnjeg 15. Belgrade Beer Festa priključuje se i poznata hip-hop/dance atrakcija, britanski bend Stereo MC’s. Pročitajte OVDE.

Objava Ognjena Amidžića na Tviteru u kojoj je prokomentarisao katastrofalne požare u Hrvatskoj i dalje izaziva burne reakcije korisnika društvenih mreža u čitavom regionu. Pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA