≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje.

TV PRESEK U 17: Na Zakintosu opsadno stanje, otkrivamo šifru za Kneletovo ubistvo, Teodosić ljut zbog otkaza u reprezentaciji. Naše vesti pogledajte OVDE.

Suđenje veka: O Džej Simpson pušten na slobodu!

Efektna reakcija policije: Uhapšeni osumnjičeni za pokušaj teškog ubistva u Zemunu!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su teško ubistvo u pokušaju i razbojništvo, uhapsili M.Ć. (23) i priveli jednog maloletnika, saopštio je MUP. Pročitajte OVDE.

Šta su Amerikanci savetovali Vučića tokom posete Vašingtonu: Kako da Srbija bude glavna na Balkanu

Ovonedeljna poseta srpskog predsednika Aleksandra Vučića Vašingtonu predstavlja uspešan spoljnopolitički potez, koji bi mogao da donese dugoročne pozitivne rezultate Srbiji, ocenio je bivši visoki američki diplomata Džejms Huper. Pročitajte OVDE.

ZNATE NAS, IDEMO PO MEDALJU: Đorđević okupio "orlove", da li je Simonović novi zamenik kapitenu Teodosiću? (VIDEO)

Košarkaši Srbije danas započinju misiju Eurobasket 2017 na kome će pokušati da ostvare korak više u odnosu na Olimpijske Igre i Svetsko prvenstvo i pokušaju da se domognu zlatne medalje. Pročitajte OVDE.

TRAGEDIJA: Pevač Linkin Parka pronađen obešen!

Imala je 34 kilograma, svi su se plašili njene sledeće slike, a pogledajte OVDE kako Anđelina Džoli sada izgleda!

ZNATE NAS, IDEMO PO MEDALJU: Đorđević okupio "orlove", da li je Simonović novi zamenik kapitenu Teodosiću? 

Košarkaši Srbije danas započinju misiju Eurobasket 2017 na kome će pokušati da ostvare korak više u odnosu na Olimpijske Igre i Svetsko prvenstvo i pokušaju da se domognu zlatne medalje. Pročitajte OVDE.

Zvezda dominantno srušila Irtiš i pokazala Sparti da se i ona pita u 3. kolu: Dugo crveno-beli nisu bili ovako sigurni u Evropi 

Crvena zvezda je savladala Irtiš na Marakani sa 2:0 u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, pa je tako zakazala duel sa Spartom iz Praga u narednom kolu. Pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA