Milena je upoznala Bogdana s 12 godina: Svi su bili protiv veze, danas imaju bebicu i srećno žive u Beogradu (FOTO)

U početku su svi mislili da su u pitanju nevine dečje simpatije, ali kada je Bogdan, sa samo 16 godina priznao majci da je do ušiju zaljubljen u Srpkinju, nastali su problemi

  • 37

Ljubavna priča bračnog para Vasilev počela je kada je ona imala samo 12 godina. Milena je tada preko Fejsbuka upoznala Bogdana iz Makedonije, i ne sluteći da će njihova zabranjena ljubav obići region.

NAJNEVEROVATNIJA LJUBAVNA PRIČA U SRBIJI: Sve je počelo na Fejsbuku KAD JE ONA IMALA 12 GODINA! (FOTO) (VIDEO)

KATJA JE PLOD NAJNEVEROVATNIJE LJUBAVNE PRIČE U SRBIJI: A sve je počelo na Fejsu kada je njena MAMA imala 12 godina! (FOTO)

U početku su svi mislili da su u pitanju nevine dečje simpatije, ali kada je Bogdan, sa samo 16 godina priznao majci da je do ušiju zaljubljen u Srpkinju, nastali su problemi.

Nije prihvatila Milenu, kada se Bogdan odselio u Srbiju, nisu razgovarali. Majka je i policiji u Makedoniji i Centru za socijani rad u Srbiji prijavljivala odlazak njenog sina, što im je stvaralo ogromne probleme.

Ali to ovaj mladi par nije sprečilo da se vole. Posle tri godine od upoznavanja, u septembru 2013. godine su se venčali. A dve godine nakon venčanja, na svet je stigla i ćerka Katja.

Telegraf je tada pisao o njima, a nakon toga svi regionalni mediji su preneli ovu neobičnu ljubavnu priču. Milena je tada uprkos venčanju postizala sve obaveze i bila redovan đak.

Foto: Privatna arhiva

Iako nisu bili u zavidnoj poziciji - oboje mladi, bez posla, Bogdan bez podrške roditelja, napustio Makedoniju, a Milena tek punoletna, postala majka, borili su se svim silama. Jedina podrška bili su Milenini roditelji, u čijoj kući u Barajevu žive i danas.

Sada, nakon dve godine borbe za miran porodični život, žive bolje ikad. Prepreke su uz puno ljubavi prevazišli, oboje su zaposleni i uživaju putujući sa svojom ćerkom. Podsećamo vas na ovu lepu priču, koja može biti dobar primer i mnogim starijim parovima.

Foto: Privatna arhiva/Milena Filipović Vasilev

Milena je sada zadovoljna žena, uspešna u poslu koji radi, a najveći ponos je porodica koju je stvorila.

Foto: Privatna arhiva

- Sada nemamo problema što se tiče našeg zajedničkog života jer nam niko ne brani da živimo zajedno. U početku nam je bilo teško zato sto Bogdan nije mogao da nađe posao. Ali kako je vreme odmicalo, on je našao posao, ali ne u svojoj struci, ja sam završila školu, počela da radim, a kasnije i otvorila svoj frizerski salon koji nosi ime naše ćerke.

Foto: Privatna arhiva

- Putujemo često u Makedoniju, viđamo se i sa Bogdanovom majkom. Ona je sada prihvatila Katju i želi sve da joj kupi.

- Bogdan i ja, kao mladi bračni par, imamo veoma zreo pogled na budućnost i široka shvatanja. Našoj Katji želimo da pružimo lepo detinjstvo i u bliskoj budućnosti želimo da Katja dobije brata ili sestru - navodi Milena, a njihov recept za uspešan brak je veoma sličan kao i kod ostalih - ljubav, razumevanje poštovanje i međusobno dopunjavanje u svim poslovima koje rade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA