≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste sve propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće.

NASLOVNE STRANE SUTRAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za 5. avgust 2017. godine

Sutra u podne svuda u Srbiji će se čuri sirene, a videćemo i postignuća naših atletičara Lazara Anića i Amele Terzić. Ostale najnovije vesti u zemlji otkrijte u TV Preseku.

U Srbiji se 4. avgusta obeležava stradanje i progom Srba u akciji Oluja. U koloni izbelih se našla i porodica Stijelja iz Zagreba, a sećanja tada trogodišnje, a sada već devojke Aleksandre Stijelje možete pročitati OVDE.

Nakon nešto više od mesec dana, iz pritvora Centralnog zatvora na slobodu je pušten kontroverzni novinar Dejan Anđus. Šta će se dešavati u narednom periodu nađite OVDE.

Od 16. do 20. avgusta u Beogradu se održava Festival piva. Za domaće i strane goste, pripremljeni su i brojni programski noviteti i pivske zone, a posetioce festivala, uz besplatan ulaz, očekuje čak 37 nastupa domaćih, regionalnih i svetskih zvezda na dve bine. Šta vas sve očekuje na Beer festu, vidite OVDE.

Novosadska barbika, Nataša Bekvalac, uskoro će se ponovo naći u ulozi majke. Sve detalje u vezi blagoslovenog stanja u kome se pevačica nalazi, pročitajte OVDE.

Zbog ispada navijača na utakmicama u Beogradu protiv Budućnosti i Olimpijakosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona, klub Partizan kažnjen je od strane UEFA. Igrači će igrati bez prisustva publike čak dve utakmice, a da li će definitivno biti tako pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA