Dobićemo odgovor ko najbolje laže

U Ljuboviji se sutra održava vesela manifestacija u kojoj će se nadmetati lažovi

  • 2

U Drlačama u Ljuboviji, sutra će se održati neobična manifestacija - "Lažijada", u kojoj će se nadmetati, a ko drugi, nego lažovi.

Evo kako da za samo 5 SEKUNDI otkrijete da li vas neko laže

"Lažijadu", koja će početi u 17 časova, organizuje "Društvo lažova Drlače“. Ova vesela manifestacija održava se 24. put i okuplja veliki broj posetilaca.

Lažovi će tom prilikom moći da se dokažu i u drugim disciplinama kao što je nadvlačenje konopca, trčanje u vreći, nošenje sopstvene žene. Kruna nadmetanja svakao je izbor za lažova godine koga biraju dokazani i proslavljeni “lažovi” iz Drlača.

- Mnoštvo manifestacija koje se organuzuju u našoj opštini su izuzetan potencijal, koji privlači brojne posetioce. Ova jedinstvena manifestacija i udruženje izazivaju veliko interesovanje javnosti. Drlače postaju izuzetan turistički lokalitet, sa smeštajnim jedinicama na samoj obali Drine, ljubaznim domaćinima, meštanima koji su uvek raspoloženi za druženje i prijatan razgovor sa turistima - kaže za Glas zapadne Srbije direktorka Turističke organizacije Ljubovija Slađana Grujičić.

Inače, za pobednike u svim disciplinama obezbeđene su vredne nagrade, ako ne lažu…

(Telegraf.rs / Glas zapadne Srbije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ђоле001Земун

    8. avgust 2017 | 10:37

    Вучић ван конкуренције. Први па следећих пет места празно

  • Giks

    8. avgust 2017 | 10:12

    Ja najbolje lazem svoju zenu :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA