≫ 

Evo kako da za samo 5 SEKUNDI otkrijete da li vas neko laže

Na laganje niko nije imun, ali postoje prosti trikovi koji će vam otkriti da li neko laže ili ne

  • 0

Prosečna osoba barem jednom dnevno pokuša da nekoga laže ili barem iskrivi istinu, ali postoji trik da uz pomoć govora tela za manje od 5 sekundi otkrijete da li vaš sagovornik priča istinu.

Stavila je MILJE u šećer i vodu - dobila je nešto što ćete ODMAH želeti sami da napravite!

GENIJALNO: Evo kako da UPALITE automobil sa PRAZNIM akumulatorom samo uz pomoć KANAPA! (VIDEO)

Glava

pinokio

Osoba koja vas laže sigurno će pokušati da to sakrije, ali pokreti njene glave otkriće vam da iz usta ne izlazi istina. Jedan od znakova da vas neko laže je gotovo neprimetno treskanje glavom - a osoba koja govori neistinu uopšte nije svesna toga i samim tim ne može to da kontroliše.

Ruke

Ako neko ko je inače opušten i smiren iznenada počinje da gestikulira rukama gestikulira rukama - pokazuje prstima na nešto, češe se po licu ili ima neke druge nervozna kretnje ruku - možete biti sigurni da vas laže ili vam nešto prećutkuje.

Govor

Osobi koja laže potrebno je više vremena da odgovori na pitanje od one koja govori istinu i vrlo često pravi pauzu usred rečenice (kako bi smislila smisleni nastavak laži).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA