Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste sve propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće.

U Preseku vesti u 17 sati mogli ste da saznate da su carinici otkrili lekove koji su bili deklarisani kao seme kajsije, a možete i da čujete sve o radovima na Brankovom mostu.

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija raspravljao je o Kosovu, na sednici na kojoj razmatran najnoviji izveštaj generalnog sekretara UN o radu UNMIK-a i situaciji u Pokrajini, a Srbiju je predstavljao prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

On je oštro kritikovao zastoj u primeni Briselskog sporazuma i oslobađanje nekolicine bivših pripadnika OVK.

Više o sednici pročitajte OVDE.

Stojim na mestu gde su ljudi vekovima držani u zarobljeništvu i mučeni do ludila, sve dok ne bi počeli da jedu jedni druge. Gde su osuđenici urezivali svoja imena, kao dokaz da su tu skončali na najgori način. Mestu za koje je Hičkok rekao da mu je prava "poslastica".

Na dnu jednog bunara koji je najveća misterija Beograda, 60 metara ispod zemlje.

U kineskoj fabrici za proizvodnju gumenih papuča "Lianhe" u stambenom delu u Jagodini nešto pre 14 sati izbio je veliki požar. Na sreću, nema povređenih.

Više o požaru pročitajte OVDE.

Broj turista koji se poslednjih godina odlučuju za letovanje na albanskom primorju je u porastu, a prema procenama turističkih agencija iz Bujanovca i Preševa koje su prodavale aranžmane za ovu još uvek nedovoljno primamljivu turističku destinaciju, najveće interesovanje vladalo je za letovanje u Draču.

Fudbaleri Videotona, čiji dres nose i bivši napadači crno-belih Danko Lazović i Marko Šćepović, sa trenerom Markom Nikolićem, takođe nekadašnjim trenerom Partizana, doputovali su u Beograd u sredu.

Više o predstojećoj utakmici pročitajte OVDE.

Kadetska reprezentacija Srbije boriće se za evropsku medalju!

Legendarni glumac Rade Šerbedžija prepričao je u svojoj knjizi "Do poslednjeg daha" jedan od susreta sa pokojnim kolegama Zoranom Radmilovićem i Draganom Gagom Nikolićem, koji je ostavio veliki trag u njegovom životu.

Više o tome šta piše u knjizi, pogledajte OVDE.

Nezapamćen haos i jurnjava za torentima je počela kada se danas na internetu pojavila šesta epizoda iz sedme sezone "Igre prestola", i to čak četiri dana pre nego što je trebalo da bude prikazana na kanalu HBO!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA