Udarne vesti u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste sve propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće.

U Preseku vesti u 17 sati mogli ste da saznate da je nadomak Prokuplja izbio požar u kome je povređen muškarac M. R. Takođe ste mogli da čujete da je počela distribucija besplatnih udžbenika po školama...

Zdravlje Duška Vujoševića, selektora košarkaške reprezentacije BiH i legendarnog bivšeg trenera Partizana, ozbiljno je ugroženo. On je hitno prebačen u Beograd kako bi levu nogu lečio u hiperbaričnoj komori. Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Srpska pravoslavna crkva sutra obeležava praznik Preobraženja Gospodnjeg, koji je posvećen sećanju na događaj Hristovog preobraženja na gori Tavor, kada on najavljuje svoje stradanje i slavu.

Milena Vuković (25) iz šabačkog sela Slepčević dobila je poziv za dobrovoljno služenje vojnog roka. Ona bi trebalo da se javi 1. septembra u vojnu poštu u Valjevu.

Koliko može da se vidi iz komentara ispode njene objave na Fejsbuku, ona jedva čeka da ode na služenje vojnog roka. S tim u vezi, jedan od njenih prijatelja hteo je da zna kada će Milena praviti ispraćaj.  OVDE pročitajte sve o tome.

U centru Barselone, u ulici La Rambla, u četvrtak popodne beli kombi je velikom brzinom uleteo među pešake, gazeći turiste i stanovnike. U napadu je ubijeno 13 osoba, a više od 130 je povređeno.

Na internetu se pojavio i prvi snimak napada u Barseloni.

U Staroj Pazovi u petak je zasedao Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije i tom prilikom doneo dve odluke.

Prva je postavljenje Gorana Đorovića na mesto selektora mlade reprezentacije Srbije, a druga je promena mesta odigravanja kvalifikacionog duela za Mondijal u Rusiji protiv Moldavije. Više možete saznati OVDE.

Godinama se priča da Dragana Mirković i Ceca Ražnatović nisu u dobrim odnosima, a Mirkovićeva je sada konačno otkrila zašto se ne druži sa Ražnatovićevom i da li bi volela da snimi duet s njom.

Interesovanje za koncert Stinga, 17. septembra u Kombank Areni i pored letnjih odmora, ne jenjava!

Rasprodat je ceo parter a veliko interesovanje je i za tribine na nivou 200 na kojima su ostale samo više pozicije. OVDE pročitajte više o ovoj vesti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA