Udarne vesti u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste sve propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sataBrojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće.

Makedonska policija do je sada saslušala tridesetak ljudi, ali još nije stigla do ubice nekadašnjeg makroa i jednog od glavnih bosova albanske mafije Dilavera Bojkua zvani Leku (58), koji je bio ubijen 14. avgusta oko 17 časova pred posetiocima kafane na plaži Akva blu u Strugi, koju je držao pod koncesijom.

"Ideš u Albaniju na more?", prvo je šta ćete čuti od naših ljudi kada im kažete da ste se odlučili da baš tamo idete na letnji odmor. Predrasude prema Albaniji nestaju čim im pokažete fotografije njihovog primorja i kakva je tamo usluga. Zemlja orlova u poslednjih nekoliko godina veoma brzo se razvija, a naših turista svake godine sve je više. Više o tome pročitajte OVDE!

Do kraja dana u Srbiji očekuje se intenziviranje padavina, pa se ponegde, uglavnom u zapadnim, jugozapadnim i centralnim krajevima očekuje veća količina kiše, od 10 do 20 mm za 3 sata, lokalno i više, a ponegde je moguća i pojava grada.

Na glavnim graničnim prelazima od jutros su višesatna zadržavanja, a situacija na nekima već postaje prilično dramatična. Najduže se trenutno čeka na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Batrovci ka Hrvatskoj - od šest do deset sati. Pročitajte više o tome OVDE!

Dinar je dostigao najviše vrednost prema evru (najnižu vrednost kursa) unazad tri godine, tačnije od 5. novembra 2014. godine. S obzirom da kurs godinama nije bio tako povoljan, logično pitanje je da li bi sada bilo bolje da kupujemo ili prodajemo evre. naravno, pod uslovom da imamo šta da kupimo ili prodamo.

U Grčkoj je juče grmela grčko-srpska svadba. Tijana iz Srbije i Grk Tasos uplovili su bračne vode, a o njihovoj svadbi će se verovatno dugo pričati, ako je suditi po snimcima koji dolazi sa njihovog venčanja.

Jedan od najvećih komičara svih vremena, Džeri Luis, preminuo je u 91. godini života u svom domu u Las Vegasu, pišu američki mediji. Ovu informaciju potvrdili su članovi njegove porodice.

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Miloš Teodosić, nažalost, neće moći da nastupi na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Lepo je gledati srpske košarkaše ovih dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA