• 0

Kraj kablovske drame: Radijus Vektor vratio Hepi, O2 i Prvu u ponudu

Ovo je zaista bio jedini logičan potez, zar ne?

  • 0

Kablovski operater Radijus Vektor je postigao dogovor sa televizijama Hepi, B92 i Prva, te su od sinoć ovi TV kanali vraćeni u ponudu njihovim korisnicima, pod istim uslovima koji važe i za gledaoce koji ove TV kanale gledaju besplatno putem digitalne zemaljske TV.

B92 i Prva odgovaraju Radijus Vektoru: Ne možete nas da ucenjujete, a korisnicima pretite povećanjem cena

Nastavlja se TV rat: Radijus Vektor objasnio zašto je sklonio Prvu, B92 i Happy televiziju iz ponude

Pomenute televizije su, naime, tražile da ih kablovski operater plaća kao i strane i regionalne kanale.

- To predstavlja bezobzirnu diskriminaciju domaćih emitera i dovođenja u neravnopravan položaj sa stranim kanalima - iznele su ranije u zajedničkom saopštenju O2 i Prva.

Oni korisnici koji zbog ovakvih promena ipak odluče da promene operatera to mogu da učine raskidanjem ugovora i izmirenjem svih ugovorenih obaveza.

- Korisnički odnos između Vlasnika KDS-a i korisnika može prestati na osnovu jednostranog pisanog otkaza korisnika, uz otkazni rok od 30 dana, pod uslovom da do isteka otkaznog roka korisnik izmiri sva dugovanja prema vlasniku KDS-a i vrati opremu koju je dobio na korišćenje. U slučaju raskida Ugovora pre isteka minimalnog perioda korišćenja, korisnik se obavezuje da Vlasniku KDS-a isplati celokupan iznos koji odgovara zbiru svih preostalih mesečnih pretplata, počev od dana raskida ugovora, do isteka ugovorenog minimalnog perioda korišćenja izabranih usluga, a u roku naznačenom na računu - kažu u Radijus Vektoru.

Daljinac

(S. V.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima