≫ 

Kako izbeći kaznu za prekoračenje prosečne brzine, ili je bar prepoloviti: Moguće je, ali ovih par sitnica morate da znate!

 ≫ 

Zašto se kontrolom prosečne brzine na autoputu diskriminišu naši vozači u odnosu na inostrane, na koji način se vozači mogu odbraniti od kazni koje im prete zbog takvih prekršaja i koji član Zakona o bezbednosti saobraćaja može biti ključan za oslobađanje na prekršajnom sudu...

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Rajka

    29. oktobar 2017 | 19:21

    Vozaci ,sve se ovo radi za nasu korist ! Zar ne vidite kako se lako desi nezgoda!Posle sve druge krivimo! Ako su putevi 'losi'zasto brza voznja!!! Koliko je osoba poginulo zbog brzine ! ?

  • Joca

    29. oktobar 2017 | 09:37

    Vozac je samo u mogucnosti da plati kaznu! Kad policija podnese prijavu i bez dokaza bit ce te okrivljeni i platit ce te kaznu. Sve je to uvezani sistem mita i korupcije. Imao sam primer prijave policijskog sluzbenika koji mi je pisao prijavu koja nije bila tacna i kstinita,nije cak predao ni dokazni materijal. Dva puta sam isao na saslusanje i suocavanje, cak sam imao i svedoka koji je dao svoj iskaz. Na suocavanju policijski sluzbenik je rekao da je bilo kako je napisao u prijavi a nije tako bilo sto smo dokazivali i ja i svedok. Tad nije bilol dokaza na sudu i policijski sluzbenik je rekao da ce naknadno dostaviti fotografije za koje znam sa sigurnoscu da ih nema. Nakon deset dana stize resenje od suda da sam odgovoran za ucinjeni prekrsaj i da u roku 15 dana platim novcanu kaznu ili da se zalim u roku osam dana. Sta je to? Posteno sudjenje prekrsajnog suda? Ljudi,vozaci, shvatite da su sudovi i policija uvezani sistem i da vam samo ostaje da platite kazne ako vam pisu prijavu. Vas iskaz i iskaz svedoka se u opste ne uzimaju u obzir i smatraju se nebitnim ili u prevodu da lazete! Sve je to kriminal! Kome da se zalite? Istim takvim!

  • Dusan

    29. oktobar 2017 | 09:21

    Samo slušam "pametne" savete kako izbeći kaznu. Jako jednostavno. Vozi po propisima i sve je rešeno. Ja probao i FUNKCIONIŠE 100%.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA