≫ 

Ujutru hladno, tokom dana sunčano i toplije

Najniža temperatura od 1 do 7, najviša od 16 do 19 stepeni

  • 0

U Srbiji ujutru hladno, ponegde slab prizemni mraz i magla ili niska oblačnost, a tokom dana pretežno sunčano i toplije.

VALJEVO POD VODOM: Izlio se Gradac, odneo put, napravio novo korito, i nekoliko kuća odsekao od sveta (FOTO)

Vetar u većem delu slab, zapadni, u planinskim predelima istocne Srbije umeren do jak, tokom dana u slabljenju, saopštio je RHMZ. Najniža temperatura od 1 do 7, najviša od 16 do 19 stepeni.

U narednom periodu promenljivo s čestim prolaznim naoblačenjima s kišom, na planinama sa snegom uz količinu padavina koja će biti značajno manja u odnosu na prethodne dane.

U petak najtopliji dan sa maksimalnom temperaturom od 20 do 23 stepena - u prvom delu dana pretežno sunčano, a naoblačenje s kišom, koje će posle podne zahvatiti severne krajeve, uveče i noću će se proširiti na ostatak Srbije.

U subotu hladnije za 5 do 8 stepeni uz prestanak padavina i postepeno razvedravanje.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Kratkotrajni porast temperature očekuje se ponovo u nedelju, ali će uveče i noću ka ponedeljku uslediti novo zahlađenje s kišom i jakim severozapadnim vetrom.

U ponedeljak i dalje vetrovito, ponegde s kišom, na planinama sneg. Od utorka suvo, jutra hladna, mestimično sa slabim mrazom, danju pretezno sunčano i malo toplije.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA